happyface
22 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Kim Ki-Duk’un diğer filmlerinden daha başarılı bir film değil ama benim izlediğim 4. filmi ve içlerindeki en az etkileyici olanı. kaldı 10 film :) Kim Ki-Duk kesinlikle çok başarılı bir yönetmen ve genç yaşına rağmen yaptığı 14 filmle daha çok izleyeceğimiz bir yönetmen. son filmi de hayal kırıklığı yaratmayan bir film. çok sevdiği gibi yine seyircilerde soru işaretleri bırakıyor. izlensin bence. 7/10
21 ekimde filmekiminde izledim, daha iyi olabilirdi. en iyi kim ki duk filmleri sırasında, zaman, boş ev ve de ilkbahar sonbahar ...dan sonra gelir.. beklediğim kadar iyi değildi.
kimkiduk filmi olarak sadece olay yada akış değil. insana ait herşeyi ele alış biçimini izlemek olası bence. filmi değil anlatılmaya çalışılanı izlemenizi öneririm ve benm yorumumda izlenmesi gerektiğinden yana..