wolkiwolki
1 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Filmi zoraki izlemiştim biraz; itiraf ediyorum. Ancak yine de objektif olmaya çalışacağım :)))Filmin izlenmeye değer olduğundan pek emin değilim. Özellikle kesip-biçme sahneleri abartılı ve dozu kaçmış geldi bana. Bu tür sahneler için bir kasap dükkanı da aynı tadı verebilir kanımca...Oyunculuklar ise kesip-biçme sahnelerinden daha iyiydi (nispeten). Gizem katılmaya çalışılmış olsa da filmin hikayesi pek de sıradışı sayılmaz, ancak sonunu kesinlikle beğendim...Tüm yönleri ile ortalama sayılabilecek bir film Pathology. Kimi izleyici kitlesine hitap etmeyeceği açıkça ortada ancak türü beğenenler için 'iyi' olarak değerlendilecek bir film herşeye rağmen...
güzel filmdi.zaten hereos u izleyen herkes mılo ventimiglia yı tanır.adam güzel bakıyo.nese film iyiydi ben sonunu daha farklı düşünüyodum.hiç sıkılmadım.bance izleyin yanınızda küçük olmadan.10/7
bu filmi çok beğendim.. film bitti derken bir de bakıyorsunuz ki hiç beklemediğiniz bir sahne daha var.. bence merak uyandıran,sıkmayan bir film.. kesinlikle izlenmeli..
Konu bakımından çok yetersiz bir film. bazıları sanırım bu filmi sadece otopsi görmek için izlemek istiyor ama doğru düzgün otopsi görüntüsü bile yok. yönetmenin böyle bir filmi niye çektiğini anlayamadım. Açıkcası kötü bir filmdi evet ama kötüden ziyade boş bir filmdi. bazı arkadaşlar sonunu nasıl bağlamış çok ilginçti diye yazmış; şunu söylemeliyim ki şu an onlarıda anlamakta güçlük çekiyorum.
gzelim senaryoya yazık etmişler.daha değişik,daha kurgulu daha zekice planlanmış bir şey yapılabilirdi.çok daha güzel olabilirdi.şu senaryoya cidden yazık etmişler.