film tam istediği senaryoyu yansıtamamış gerilim yok,aksiyon yok,korku yok, yani ne yapacaklarına karar verememişler.Bide cinselliği baya abartmışlar filmi sadece iki kişi üzerine kurmuşlar,ted ve jack diğerleri fasulyeden sonuç olarak ne anlattığına karar veremeyen amaçsız bir olmuş. Sinemada falan izlenilmez izlediyseniz paranıza yazık olmuş derim.Sadece evde ailece deilde arkadaş ortamında izleyebileceğiniz bir film sinepuanı bu filme yeter:10/6
Anatomi adlı filmi izleyenler benzerliği görmüşlerdir farklı bi senaryo bekliyodum oysa.. bi de sonu hiç olmamış olayla alakası olmayan kişiler nasıl olduğu açıklanmadan işin içine girmişler ve öyle de bitti zaten.. sonuç olarak film vasattı aldığı puan iyi bence
bence çok başarılı bir senaryo.. oyunculuklar da gayet güzel.. neden bu kdar düşük puan aldığını anlayamıyorum. şiddet sevmeyenler mi puan verdi acaba ?
tek kelime ile mükemmel bi film...olumsuz eleştirilere kulak asmayın,uzun süredir bu kadar iyi bi senaryo izlemedim...dvdde izledim,sinemada izlemek isterdim...
Artik genclerle cekilen enteresan konulu filmlerde seyirciyi cekmek icin yonetmenler ne yapacagini sasirmis durumda. Halbuki "Son Durak. Olum Oyunu, Karabasan1..." gibi filmlerde kitleleri etkilemeyi basarirken cok da yuksek gorsel efektlere yada igrenclige basvurmamislardi. Galiba cogu film testereden baya etkilenmis gibi gozukuyo ve hani kaza goruntulerini yayinlayan siteler gibi mide bulandirici nitelikteki sahneler ile seyirciyi ekrana cekmeye calisiyolar. Kesinlikle vasati asmayan, her sahnesi onceden tahmin edilebilecek bir film olmus. Son olarakta genclerle cekilen her turlu macera, komedi, korku filmlerinde niye hep bi sevisme sahnesi vardirve bu abartila abartila gosterilir bunu da anlamam ki bana gore cok gereksiz sahneler.
Rezalet. Senaryo rezil, oyunculuklar rezil. Herşeyi rezil bu filmin. Konu konu değil ki. Hele ki sonu. İyice saçmalamışlar. Böle filmlerde sex sahnelerinden kurtarırlar.(Aslında kurtarmazlar, daha da saçmalarlar ya oda ayrı.Abuk sabuk her imkanda herkes sevişiyor.Ne salaklıktır ya bu) Bol sevişmeli 2.sınıf ucuz bütçeli aptal bir american filmi işte. sex filmi seyretmek isteyenler varsa tabi hiç kaçırmasın.