3,6
Erkekler Ne Söyler Kadınlar Ne Anlar hakkında görüşlerin ?
26 Ekim 2010 tarihinde eklendi
Film, kadın-erkek ilişkilerine gerçekçi yaklaşımı ile bir sayı önde diğer rom-kom lardan...
27 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
zengin kadroya sahip oldukça eğlenceli bir romantik komedi.
29 Nisan 2009 tarihinde eklendi
film ıssız adamdan sonra çekildi. Bilginize.
30 Nisan 2009 tarihinde eklendi
bence çok eglenceli bir film olmus hos vakit geçirmek için birebir...ayrıca okadar oyuncuyu birarada aynı filmde görmekte çok hos oluyo...
24 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Drew Barrymoreun sevimli mimiklerini, Scarlett Johannsonun gülümsemesini, Jennifer Connolynin asaletini, Jennifer Anistonun şirinliğini görmek için kesinlikle izleyin. Ben Affleck ve Bradley Cooper çok iyi oynamış ve Justin Longu bu filmle keşfetmiş oldum, çok güzel oyunculuk çıkartmış. Kevin Connoly hariç bütün oyuncular için bile izlenilir bir film. konusuda çok iyi. iyi bir gün geçirmek istiyorsanız izleyin.
18 Ekim 2009 tarihinde eklendi
Kadın Erkek ilişkilerini müthiş özetlemiş bir film, tabi kadınların bakış açısından.Zaten tüm romantik komediler bayanlara hitap ettiği için yapımcılarda olaya onların bakış açısından bakmışlar.
Filmideki kural - istisna açılımı muhteşemdir.Anlatıpta izlemeyenlerin tadını kaçırmak istemem ama umarım herkes bu kendi istisnası ile karşılaşır.
27 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Mükemmel bir filmdi, keyifli ve komik. Karakterler çok ünlü, herkes farklı farklı kişiliklere sahip kendinizden bişey buluyorsunuz mutlaka. Ayrıca kadınların ve erkeklerin birbirleri hakkında yaptıkları yorumlar da çok ilginç. İzleyin derim kesinlikle değer bir film
11 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Mükemmel bi komedi harika bi kadro tam yerine oturtulmus karakterler..kesinlikle ama kesinlikle izleyin harikaydı..hem belki kendinizide görürsünüz filmde...katılıyorum arkadaşa.. 10 üzerinden 9,5
12 Haziran 2009 tarihinde eklendi
sinema salonunda değil ama evin rahatlığında izlenesi bir film hele de en sınav stresinden benzer kaygılardan azcık uzaklaşim diyen herkese ben tavsiye ederim açıkçası, bankta oturan iki afrikan-amerikalı benim favorim :)