3,6
Erkekler Ne Söyler Kadınlar Ne Anlar hakkında görüşlerin ?
16 Haziran 2015 tarihinde eklendi
Film gereken duyguyu vermiyor. Aslında yaşanılan şeyler ama çoğu bizim kültürümüzle bağdaşmıyor bile. Oyunucu kadrosu iyi ancak çok eksik bir film.
24 Mart 2012 tarihinde eklendi
İlk yarısında hoş ve dinamik olmayı başarabilmişken,ikinci yarısıyla birlikte sarkmaya ve sıradanlaşmaya başlıyor.Aslında kitapta yer alıp almadığından haberimin olmadığı Gigi karakterinin alenen itici ve bir erkek için tam bir kabus olabilecek özelliklere sahipken ve çevresindekileri bir bir kaçırırken sırf mutlu son uğruna finalde bir şekilde eşleştirilmesi hem filmin cesaretsiz olduğunu gösteriyor,hem de en ağırlıklı rollerden biri olarak kalitesini düşürüyor.
2 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
hoş bir film iyi vakit geçirebileceğiniz filmlerden biri ama mükemmel değil aynı konuyu işlemiş bi çok film gibi, tek farkı oyuncuların harika oluşu bu filmde bir çok tatlı bayanı aynı filmde görmenin keyfini çıkarabilirsiniz...
4 Aralık 2009 tarihinde eklendi
keske bende klasık turk ınsanı gıbı popcorn bır eglence alabılsem su fılmden??? son derece ahlaksız olan amerıkanvarı kadın erkek ılıskı yorumu..yanı sadece cınsellıkden ıbaret ılıskıler???evlenen aldatan 1000 erkege gonul verebılen falan fılan ..konu cok pıs...ama cınsel acıdan tatmın olmak ısteyen ruhun can çekışlerı dıyebılırız..ınsan evlenır ve sadık kalır asıl mutluluk budur...aldatmak bosanmak super bırsey gıbı..
konu ısleyısı hep aynı mantıkda..yanı aslında 10 dkda fılmın sonu bası ortası bellı...hayret...5 verdım..oyuncular ıyı ama konu berbat...zaten bılmedıgımız bır konu degılkı??? aşkın ne kadar apış arası oldugunu anlatan bır fılm..
17 Eylül 2009 tarihinde eklendi
Kadın erkek ilişkilerindeki alt metin üzerine kurulmuş bir film.Daha çok kadınların bakış açısıyla bakılmış.Dolayısıyla benim gibi erkeleri daraltan bir yapıda ilerliyor:)Filmde geçenler ve söylenenler bana göre çok doğru bakış değil.Gerçi Amerikadan bakılmakta.O yüzden farklılık gösterebilir.Sonuç olarak hatunların izleyip sevecekleri bir yapım.Ben pek beğenmedim:)
16 Nisan 2010 tarihinde eklendi
sevginin basitleştiği, herkesin birbirini aldatmasını konu alan gereksiz bir filmoyuncular için belki bakılabilir. 10/5
29 Ekim 2009 tarihinde eklendi
Kadro mükemmel.Sonuç mükemmel bağlanmış.Ama çok daha iyileri tabi ki de vardı...

8/10
10 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
zaten bir beklentim yokdu ama sevginin ilişkilerin bukadar basite indirgenebiliceğini de düşünmemişdim. kadınlar basit erkekler basit aşk yok bağlılık sadakat güwen yok.hele o başlangıçdaki bayanın içler acısı hali beni gerçkeden çok üzdü zawallı dawranışları..kısacası wakit geçirmek için bile izlenmez
3 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
film tamamen vakit kaybı bence.oyunculara güvenerek çok istekli gittim ama hayal kırıklığı.ne zaman biticek diye bekledim açıkcası..
3 Mart 2009 tarihinde eklendi
Bence güzel olacaktır. Arkadaşlar puanı şuan 6.6/10 görünüyor. Bu tarz bir film için hiç te kötü bir puan değil bence. Herkesin dediği gibi kadro zaten hoş. Drewe yakışıyor bence bu tarz. Amerikada Box Office 5. sırada bu hafta. Romantik komedi sevenlerin güzel vakit geçireceklerine inanıyorum.
17 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
arkadaşlar size katılmıyorum.çok sıkıcı bir filmdi. konusu bu tarz olan fakat çok daha güzel işlenmiş filmler var.film 129 dakika diyorlar ama bana çok gereksiz uzun geldi.daha güzel var,bu filme gitmenizi tavsiye etmem.evde de izlenebilecek bir film.ve hiçte romantik değilllll
2 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
filmde karakterler birbirinden çok kopuk ama yer yer eglenceli bir film puanım 10/5 zamanınız varsa gidin derim
27 Aralık 2009 tarihinde eklendi
bence çok kötü bir fil olmuş sıkıldım izlerken konusu güzel ama yanı konuyu işleyen çok daha güzel filmm var ben jeennıfır aniston ve drew i bir film de bu kadar pasif gördüm ve başka film de göremem
2 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
oylesine eglence icin gidelecek siradan bir film
9 Mart 2009 tarihinde eklendi
Akşam tvde bişey olmayınca izleyeceğimiz bir filme benziyor...fazla kalite beklemeden koltuklarımıza oturup izleyebilirz