ben filmi beğendim açıkcası ama basit bir konu etrafında düşünceler verilmeye çalışılmış ki ben filmdeki çogu düşünceye karşıyım... fakat ruh hali bakımından kızlardan ve kadınlardan nefret edenler filmden zevk alackalardır
Çok çok mest edilecek türden bir film olmasada izlediğiniz vakti güzelleştirebilecek bir yapım olmuş.Kadro başta olmak üzere bazı sahneler süresine bakmaksızın sizi sonuna dek iteliyor.Ama yinede eksiklerini ne kadar kapadığı tartışılır.7/10
Eger love actually filminden hoşlanmış iseniz bu filmdende kesinlikle hoşlanırsınız..tamamen ilişkiler üzerine kurulmus güzel bir film..Sizi sıkmadan bir bakmışsınız filmin sonundasınız..Ama kaliteli oyuncular olmasına ragmen filmin konusundan ötürü çok fazla süper oyunculuk yok yinede hoş bir film.."just never give up"..
sinema salonunda değil ama evin rahatlığında izlenesi bir film hele de en sınav stresinden benzer kaygılardan azcık uzaklaşim diyen herkese ben tavsiye ederim açıkçası, bankta oturan iki afrikan-amerikalı benim favorim :)