Erkekler Ne Söyler Kadınlar Ne Anlar
3,6

t-26
t-26

19 Nisan 2009 tarihinde eklendi
açıkcası bu filmin güzel olduğunu sanmıyorum.genelde böyle büyük kadrolu filmlerin senaryoları vasat olur,oyuncularla senaryo eksikliğini kapatmaya çalışırlar.umarım film beni yanıltır
alba42
alba42

18 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Hoş,keyif dolu bir film
grübchen
grübchen

4 Mayıs 2012 tarihinde eklendi
kadınlar daha iyi anlatılamazdı, şeker tadında bir film
begumm-
begumm-

23 Ocak 2011 tarihinde eklendi
keyifli bir seyirlik...
cansusu86
cansusu86

9 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
sonunu çok sevdim ...her kadın ve erkeğin ortak sorunları ve hayatta olabilecek şeyler güsel bi harmanlamaydııı...oyuncular iyi seçilmiş hem konuya hem kadroya benden 9
ekicizeki
ekicizeki

15 Aralık 2010 tarihinde eklendi
zaman kaybı..izlemeyenler hiçbir şey kaybetmezler..10/4,6
zeynepzynp
zeynepzynp

10 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
zaten bir beklentim yokdu ama sevginin ilişkilerin bukadar basite indirgenebiliceğini de düşünmemişdim. kadınlar basit erkekler basit aşk yok bağlılık sadakat güwen yok.hele o başlangıçdaki bayanın içler acısı hali beni gerçkeden çok üzdü zawallı dawranışları..kısacası wakit geçirmek için bile izlenmez
apsuva4
apsuva4

29 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Sıkılmadan oldukça keyifli vakit geçirebileceğiniz bir film kesinlikle. Birçok ünlününde filme ayrı bir tat kattığı kesin. Özellikle Gigi karakteri çok başarılı, iyi seyirler...
furkanoguzlar
furkanoguzlar

7 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
ow mary mary mary maaryy...oow jenny jenny jenny jenny.. Mükemmel bi komedi harika bi kadro tam yerine oturtulmus karakterler..kesinlikle ama kesinlikle izleyin harikaydı..hem belki kendinizide görürsünüz filmde ;);) 10 /9
cigdem-alptuzun
cigdem-alptuzun

8 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
gigi çok tatlı diyen arkadaşlara sorayım.etrafınızda böyle yapışık bir kız olsa hoşlanır mısınız acaba? senaryo basitti ama oyunculuklar iyiydi keyifli bir filmdi.evli erkeklerin ben afflecki izlemesini tavsiye ederim. 7/10
gkhn-eski-nazi
gkhn-eski-nazi

22 Ocak 2010 tarihinde eklendi
ilişkiler hakkında cok sey anlatan bi film.filmde cok birşey yok ama oyuncu kadrosu yetiyor ayrıca sıkmıyor da
sunarsmehmet
sunarsmehmet

27 Aralık 2009 tarihinde eklendi
bence çok kötü bir fil olmuş sıkıldım izlerken konusu güzel ama yanı konuyu işleyen çok daha güzel filmm var ben jeennıfır aniston ve drew i bir film de bu kadar pasif gördüm ve başka film de göremem
Sevgi Erol
Sevgi Erol

3 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
yine amerikanın dünya ya pazarladığı kültürelyozlaşma içerikli bir film seyrettim yazık zamanıma çinsellik kokan bir filmdihic bir konusu yok tu kadın anlaşılmak ister
sahinbas78
sahinbas78

2 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Oyunculara söyleyecek bir söz buluna pes doğrusu derim. Jenifer Conellye Akıl Oyunları adlı filmde hayran kalmıştım.Ancak bu filmin ben Türk erkek ve kadın ilişleriyle alakası olmadığından izlenme gereğinin olmadığını düşünüyorum.Bizim kadınımızın büyük çoğunluğu daha hanım hanımcık ve erkeklerimizin büyük çoğunluğu çok daha sıcak kanlı. Amerikada çok tutar ama Türk insanı bu filmde kendini bulamaz.
gokhanaytan11
gokhanaytan11

26 Nisan 2009 tarihinde eklendi
film gerçekten süper, love actually i andıran fakat daha komik ve neşeli bir film, filmin akışı gerçekten çok iyi, sıkılmadan izliyorsunuz.ayrıca scarlet gerçekten filme ayrı bir hava ve dolgunluk katmış... güzel bir haftasonu için güzel bir tercih