Çocuklara degil yetiskinlere hitap eden eglenceli bir animasyon. Shrek ve Oyuncak Hikayesi filmlerinden daha iyi yapim dersek film için beklentiyi asiri yükseltiriz gibi geliyor bana. Çizgi romanlari,çizgi roman filmlerini, bunalimdaki kahramanlari seviyorsaniz (çizgi romanlarda olur genelde bu bunalimli kahraman tripleri) kisaca 80'li yillarin kültürüne yakinsaniz oldukça seveceginiz bir film.
+7 olmasının nedeni kahramanlarımızın silahlarla şehri yok etmesi olabilir...ayrıca filmi Maskerfilmine benzettim...Kötü görünümlü kahramanımız MegaZeka dan harika bir performans ve tatlı bir komedi...
Çokda zevk alarak izlediğimi söyleyemeyeceğim amabir tebessümle bitiriyorsunuz filmi...+7 gerektircek kadar da fazla bir öğe taşımasada,gişe açısından sınır etkili olmuşdur.Hani izlemedim,çok birşey kaybettim demezsiniz.
Nine filmi vardı, en az o film kadar kaliteli bir yapım, izlenmeli akşam ailecek, mutlu olmak için, çay içerken, mısır yerken, soba yanarken, battaniyenin altındayken..
Filmi izleme fırsatı buldum. Amerikalılar işleri biliyorlar. Çünkü böyle bir animasyon ben daha önce görmedim. Shrek ve Oyuncak Hikayesi filmlerini bile geçebilecek bir animasyon.
Alışılagelmedik bir çıkış noktası ile izlemeye başlayacağınız bu keyifli animasyon filmde, konu ilerledikçe bir takım tatlı sürprizler yaşayacağınızı ve filmi sıkılmadan izleyeceğinizi tahmin ediyorum... Klişe süper kahraman profiline "Megamind" karakteri ile ara verebilirsiniz :) Tarzından hoşlananlar için, büyük-küçük kesinlikle kaçırılmaması gereken bir yapım ;)
Harika bir film mutlaka gidin +7 olayınıda anlamadım cok tatlı bir film yetişkinlerede cocuklarada herkese hitap ediyor hafta sonu için güzel bir secim bu arada haftaya ayı yogi geliyor yani parası fazla olmayan ayda 1 film giderim diyen varsa bir hafta daha bekleyin derim
filmi izledim ve son zamanlarda izleyipte bukadar keyif aldigim bi film uzun zamandir izlememistim kucuk buyuk herkese hitap eden bir film olmus.Fragmani izledigimde bukadar eglenceli bulmamistim animasyonu ama filmi izlerken sasirdim bu kadar iyi bir animasyon oldugunu dusunmemistim. Espriler harikaydi kisacasi eglenmek icin gidilecek son zamanlarin en ideal filmi:))
Iyi ve kötünün mücadelesi, bazen sevgi-ask her seyi degistirebilir en terk edilmis ruhlari bile.Bu animasyonu gerçekten begendim süper simdiden izlemenizi tavsiye ederim arkadaslar. Sahip olunan farkliliklari bir ayrimciligi degil ; bütünlestirmeyi saglayan bir sebep olarak görülmeli.Metromen ve megamind süper bir mücadele kesinlikle tavsiye ediyorum... Saygilarimla...
Dün akşam filmin galasındaydım.Beyazperdenin bu film ile ilgili sorduğu soruya doğru cewap vermiştim,şanslıymışım,teşekkür ederim Beyazperde.Filme gelince,arkadaşımla resmen gülmekten yerlerde süründük,seslendirmeler de iyi olunca çok keyifli bir film izlemiş olduk,son zamanlarda gittiğim en iyi animasyondu diyebilirim,Kung-Fu Panda kadar zewk aldım filmden,mutlaka sinemada (mümkünse 3-d) izleyin derim,10/10
Beyazperdedeki yarışmadan kazanarak gittim. Ben çok beğendim çok güzeldi, esprler iyiydi. Konusu sıradan gelebilir ama böyle olmasına iten nedenler çok güzel işlenmiş. Ben beğendim. Eminim beğenirsiniz. Grafiklerde çok iyiydi. 8.2/10