jamesbond-2
1.684 değerlendirmeler
29 Temmuz 2013 tarihinde eklendi
Senaryo bir kere çok aşina olduğumuz bir senaryo keşke farklılık olsaymış biraz birlikte adayı keşfetselermiş,ne biliyim değişik ve ilgi çekici bişiyler olabilirdi..Onun dışında ailece izlenir ama 20 yaş üzeri için çok iç açıcı olmayabilir.6/10
bana göre harika bir macera filmi. filmin cd si çıktığını duyduğumda koşa koşa gidip aldım. cd sinide defalarca izledim ve hala izlemeye devam ediyorum. bence çok güzel bir seneryosu olan bir film
Abigail Breslin harika bir oyunculuk çıkarmış film bence çok süper değil filmin adı ile hiç örtüşmüyor alex rover adaya gelecej keşif olacak mecaralar bizi bekliyor diye beklentiye girdim çpk basit bir senaryo ile devam etti malesef
eehh fena değildi,Gerard Butler için izledimm=) ama Abigail Breslin cidden çok yetenekli,ekrana çok yakışıyor,çok doğal bi tarzı var, seslendirmeyi beğenmedim açıkcası, Gerarda Halit Ergenç in sesi hiç yakışmamış, nası diyim sesi çok havada kalmış bence, Meltem Cumbulsa çok cırtlak geldi, kulağımı tırmaladı diyebilirimzaman geçirmek için iyi bi seçim olabilir ama daha fazlası değil..***..
Film İzlerken Gerçekten Çok Zevk Aldım Aile Ortamında da İzlenebilcek En İyi Filmlerden Filmdeki Küçük Kızın Oyunculuğu Çok Hoşuma Gitti Hatta Film Bittikten Sonra Abigail Breslin(Küçük Kız)ın Biyografisini İnceledim ve 2 Akademi Ödüllü Olduğunu Gördüm Geleceği Parlak Bir Oyuncuya Benziyor ..
Keyif veren bir film. Yani sinemada izlenecek nitelikte değil fakat dvd ortamında eh işte dedirtecek cinsten. Sıkılmadan izlemek güzel. Jodie Foster güzel bir karakterle karşınızda.
Filmi çok zevk alarak izledim piyasanın böyle kaliteli adventure filmlere ihtiyacı var. Çocuk filmi diyip geçmeyin mutlaka izleyin sırf o cennet adayı görmek için bile izlenir. 10/8