Para Avcısı
    4,2
    Para Avcısı hakkında görüşlerin ?

Ece A.
    Ece A.

18 Aralık 2015 tarihinde eklendi
    Filmi izlerken erotik sahnelere , uyuşturucu sahnelerine dikkat edicekseniz bu filmi izlemeyim.Çünkü bu film kapitalist sistemi oldukça gerçekçi bir dille anlatan bir film.Leo ya üzelsem mi sevinsem mi bilemedim filmin sonunda.Oldukça iyi ve eleştirel bir filmdi.
    ABRK97
    ABRK97

10 Eylül 2015 tarihinde eklendi
    Arkadaşlar ben bir filmi asla 1 haftada 3 kez izlemem.
    Bana inanın bu film Olağanüstünün de üstünde.
    Adımda anlayacaksınız ben leo'nun Jordan Belfort karakterine BA-YIL-DIM..

Film bir biyogragi filmi ve tam dolu dolu 3 saat !
    Fakat 3 saat olduğuna sakın aldanmayın
    İzlerken her diğer sahneyi merak edeceğiniz ve kahkaha atarak izleyeceksiniz.

Jordan belfortun ki gibi hayatı bi çoğumuz isteriz
    Ama ya bu partilerin uyusturucuların ve seks hayatının altından kalkamazsak ve sonumuzu rahatlıkla "çöküş"olduğunu görebilirsek ...

Wall street bizim kültürümüze (!) ters bir film kesinlikle bunda hemfikirim.
    Uyusturucu seks illegal paralar vs vs vs ..
    Zaten ailenizle de izlemeyin.
    Ama mükemmel bir film mutlaka İZLEYİN.
    Di caprio'ya hala oscar vermemelerini aptallık olarak yorumluyorum..
    Neyse filmin saatine ve yorumlara aldanmayın.
    İyi seyirler :)
    10/9.5
    Gülen A.
    Gülen A.

6 Eylül 2015 tarihinde eklendi
    İzlemekte geç kaldığım için çok pişmanım. Bir Dicaprio hayranı olarak bu filmde ona olan hayranlığımın kat ve kat attığını söyleyebilirim.Hatta filmde genel olarak oyunculukları çok ve çok beğendim. Standartlara göre uzun süren bu filmin bir saniyesinde bile sıkılmadım. Baş roldeki hayatı aşırılarda yaşayan arkadaşımızın hikayesinin daha güzel işlenilebileceğini düşünmüyorum açıkçası. Kesinlikle izlemelisiniz..
    realist1526 R.
    realist1526 R.

17 Mart 2015 tarihinde eklendi
    büyük hevesle izledim ama anlatılanlar gibi çıkmadı.etkileyici değildi
    mali
    mali

28 Şubat 2015 tarihinde eklendi
    Filmin içinde her şey var. Eğlenceli,sürükleyici.. Aslında sıkılmazsınız diyebilirdim; lakin filmin süresi sanki biraz fazla geldi, sıkılma durumunuz ara ara olabilir. Akışkanlık iyi sağlandığı için filmin uzunluğu gözardı edilebilir. Yine de herşeye rağman izlenebilirliği olan bir yapıt..Dicaprio'nun Oscar'ı alamamasına hiç girmeyeceğim :) İyi seyirler..
    Şamil Ö.
    Şamil Ö.

7 Şubat 2015 tarihinde eklendi
    Filmin yaşanmış bir konusu var. Söz konusu kişinin olayı; gayet başarılı ve gerçekçi bir şekilde anlatılmış. DiCaprio her zamanki gibi döktürmüş. Bütün bunlar filmi başarılı yapar ama ne yazık ki ben beğenemedim. Yorumlarımı fazla önemsemeyin benim beğenmemem sizin de beğenmiyeceniz anlamına gelmez. İzleyin ve siz de benim gibi yorumlarınızı yazın.
    sinema
    1 ziyaretçi
    29 Ocak 2015 tarihinde eklendi
    90'larda sıfırdan zirveye çıkan Jordan Belfort'un hayat hikayesini işleyen Scorsese iplerin yarısını Leonardo Di Caprio'nun elinde bırakmış. 3 saat süren filmde yer almadığı sahne neredeyse olmayan Leonardo'ya birbirinden yetenekli isimler eşlik ediyor. Bunlardan biri de Jonah Hill. Hep söylediğim gibi o, oynadığı her filmi zirveye taşıyabilecek yeteneklere sahip. Bu filmin düşüş kısmında dahi izlenebilmesini sağlayan başlıca faktör de onun performansı oldu.

Sayısız uyuşturucu, sayısız yalan ve sayısız sevişme sahnesi içeren filmin duygusal açıdan izleyiciye herhangi bir şey kattığını düşünmüyorum. Her ne kadar kimsenin öldürülmediği bir kara komedi gibi de dursa drama yanı oldukça zayıftı. Filmde yer alan tüm karakterlerin etik kuralların ve genel ahlakın uzağında kaldığını düşünürsek belki de sorun buydu. Bu filmde izleyici adeta filmin ve Leonardo'nun iyi gün dostu oldu. Yükselirken onunla yükseldik güldük ve eğlendik. Ama düşerken filmde drama'nın d'si, izleyicide empatinin e'si yoktu.

Yapısal olarak fazlasıyla Scarface'i anımsatan bir sıfırdan zirveye biyografisi. Ve tabii unutmadan, Freaks'e yaptığı göndermeden dolayı Scorsese'ye teşekkür ediyorum.
    TC Murat G.
    TC Murat G.

24 Ocak 2015 tarihinde eklendi
    dün gece izledim bu filmi. beklentilerimin üstündeydi , bukadar dikkatli bir şekilde dialog takip ettiğim başka bir film hatırlamıyorum gerçekten. tek kelimeyle bir başyapıt ve sınırları zorlayan bir film. . filmin rüyama girmesi sabah kalktığımda çok olumlu yansımadı bana gerçi ama kesinlikte tavsiye ediyorum.
    Fariz B.
    Fariz B.

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

5 Ocak 2015 tarihinde eklendi
    Filmcilikle uğraşıyorum.Dünyadaki tüm filmlerin büyük çoğunluğunu izledim ve hiç düşünmeden derimki izlediyim filmler arasında top 10 listesine dahil bir film herkese kesinlikle öneririm filmden anlayorsanız hiç sıkmaz 3 saat gözünüzü ekrandan ayırmadan izlersiniz..Herkese iyi seyirler
    Murat T.
    Murat T.

31 Aralık 2014 tarihinde eklendi
    Kesinlikle bir başyapıt. Bir filmden daha başka ne beklenilebilir ki?
    sinema
    1 ziyaretçi
    25 Aralık 2014 tarihinde eklendi
    Jordan Belfort hırslı ve para kazanmak isteyen bir adamdır. Para kazanmak için herşeyi yapmaya hazır olduğu bir dönemde yeni girdiği borsacılık sektöründe, yatırımcıları aldatarak büyük bir servet sahibi olur fakat aynı zamanda bu serveti bir günde harcayabilecek kadarda sağlam fantezi sahibi, lüks meraklısı ve içicidir! Çöküş işe Jordan Belfort için kapıdadır. Film kesinlikle bizim kültürümüze göre ailecek izlenecek bir film değil; argo konuşmalar, fazlasıyla müstechen sahneler ve hiç hoş olmayan uyuşturucu dolu geçişler. Fakat bu filmde olması gerekende bu! Bunlar olmadığı zaman film çıplak kalırdı. Yönetmen ana karakteri insanlaştırmamızı hiç istemiyor, ondan sürekli nefret edeceğiz, ona sürekli güleceğiz. Filmdeki hicv ve absürt sahneler, diyaloglar müthiş. Filmdeki diğer hoşa gidecek olan şeyler ise; bu uzunluktaki bir filmin nasıl geçtiğinin anlaşılmıyor olması, mesaj vermekten kaçınılması, her şeyin açık bir şekilde olması, gerçek hayattan bir uyarlama olması, oldukça iç içe geçmiş fakat birbirininin zıttı olan romantizim ve aksiyon gibi kavramların harmanlanarak izleyiciye sunuluyor olması, bunlar bir film için söylenebilecek en iyi şeyler. Bu arada Film Jordan Belfort biyografisinin uyarlaması. Yönetmenliğini Martin Scorsese’nin üstlendiği, Başrolde Hollywood'un göz bebeği Leonardo Di Caprio’nun olduğu, son yılların kahramanı Matthew McConaughey gibi bir ismi içinde barındıran, Kara komedi türünde, 100 Milyon $ bütçeli izlenesi film. Filmdeki en katlanılmaz şey ise bu oyunculuğa rağmen Leonardo Di Caprio’nun Oscar’ı alamaması haksızlık olmuş, bir oyuncu bir filme ancak bu kadar katkı sağlayabilirdi. İyi seyirler
    Benhur B.
    Benhur B.

21 Kasım 2014 tarihinde eklendi
    Martin Scorsese'den bir başyapıt daha. Üç saat süren fakat seyirciyi bir dakika bile sıkmayan, "keşke bitmese" diyebileceğiniz bir film izlemek istiyorsanız The Wolf of Wall Street'i arıyorsunuz demektir. Film bana göre aldığı bütün övgüleri hak ediyor. Hikayedeki bütünlük ve oyunculuklardaki muhteşemlik gözünüzü kırpmadan izlemenize neden olacaktır. Leonardo Dicaprio ve Jonah Hill'in muhteşem oyunculukları ve uyumu takdire şayan. Bu ikilinin bu filmle sınırlı kalacağını düşünmüyorum. Önümüzdeki yıllarda muhakkak başka bir projede yeniden bir araya geleceklerdir. Umarım gelirler... Çok paranın, insanın eğlence sınırlarını ne kadar zorladığını görmek isteyenler için doğru adres. Fakat hepsinin ötesinde Leonardo Dicaprio açık açık "oyunculuk nasıl yapılır" sorusunun cevabını veriyor. İzleyenler pişman olmayacaktır. Keyifli bir üç saat için The Wolf of Wall Street'i mutlaka izleyin derim.
    Engin Yüksel
    Engin Yüksel

9 Kasım 2014 tarihinde eklendi
    gerçek bir hikayeden alınmış olmasıyla epey ses getiren bir film oldu uzun süresine rağmen izlenmeli 8/10
    Ilknur K
    Ilknur K

28 Eylül 2014 tarihinde eklendi
    Film sınırları fazlası ile zorlayan görüntülere sahip. Üstelik sadece bizim değil bütün milletin mahrem sınırını aşıyor. Film de amaç anlatılmak istenen şey çok fazla. Paranın bir insanın hayatını nasıl berbat edebileceğini, sex, kokain ve hırsın sizi alıp getirdiği noktayı ve daha fazlasını anlatıyor. Zenginliğin üst noktasını yaşayıp paramla daha ne kadar ileri gidebilirim diyen kişilerin yaşantısını gözler önüne seriyor. Oyunculuk Leonardo için katlanılabilen bir film. Yaşamış bu karakteri Leo!
    Ahmet A.
    Ahmet A.

27 Ağustos 2014 tarihinde eklendi
    Filmin konusu borsa olmasına rağmen erotizme ve argoya o kadar çok yer verilmiş ki, bu da 3 saatlik filmin akmasını sağlıyor,L.Di Caprıo çok çok iyi oynamış.Erotik sahnelerde oldukça rahat