jaguar-99
3 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Titanik efsanesinden sonra tekrar bir filimde birleştiler bu iki isim.İkiside hayran olduğum karakterler.Geçmişi başarıyla ödüllerle dolu iki oyuncu.Buda filme farklı bir beklenti içine sokuyor bizi.Titanik filminde bizleri çok üzmüş hatta ağlatmışlardı iyişallah bu filimde öyle olmaz.
Çok durağan şekilde başlıyor aynı şekilde devam ediyor ve o şekilde de bitiyor. Çok büyük beklenti içerisinde değilseniz vede aile sorunlaru yaşayan filmleri severseniz sıkılmazsınız. Aile sıkıntıları tartışmalar sorunlar sizi sıkarsa paranıza yazık olur.Ve son olarak en önemlisi, film romantik değil, dram! Yani Aşklı birşey beklemeyin.
Filmi daha yeni izleme imkanım oldu. Filmde özellikle Kate Winslet çok iyiydi ve bu rolüyle bence tekrar Osacarı hak ediyor.İnsanların aslında sevmedikleri bir işte çalışmaları,umutsuz ve boş hayatlarının ne kadar sıradan olduğunu çok iyi anlatıyor.Bu düzenden kurtulmak isteyenlere ise nasılda deli gözüyle bakılıyor.