Rabi
1 değerlendirme
6 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Son zamanlarda izlediğim en saçma filmdi. İzlerseniz vaktinizde yazık olur kesinlikle beğenilecek bir yanı yok. Gerilim yok, mantık yok baştan sona saçmalık abidesi bir yapıt.
Puanı neden bu kadar şişirilmiş anlamadım filmin bi esprisi yoktu kimsede şu sarmaşıkları yakalım dememiş. İstenilen mücadele yok gerilim yok korku yok heyecan yok aksiyon yok merak yok nesi beğenildi cidden anlamadım son sahnesi bile beklenilen yönde bitiyo bi sürprizi yok. Cidden vasat...
bir maya tapınağında orijinal bitkiler ve insanların mücadelesi.. Sürükleyici güzel bir film olmuş.. Oyunculuk vs de gayet iyi.. Korku denemez filme.. Hafiften belki gerilim denebilir.. İyi film.. Tebrikler
Konu saçma oyunculuklar vasat ve senaryo çok komik. Sarmaşıklarda hiç korku unsuru taşımıyor maalesef. Bir de cep telefonu melodisi yapıyorlar ya korkudan çok insanı güldürüyor. Shawn Ashmore'u daha önce Frozen filminde izlemiştim. Yinede iyi gişe yapmış. Seyretmek için yeterli kriterlere sahip olmayan bir yapım...
Valla ben filmi beğenmedim..Oyunculuk yok Senaryo yok..Bi tek yönetmeni çektiği o gerçekci kanlı sahneler için tebrik etmek lazım..Filmin ilk 15 dakkası sırf zamandan kazanmak için yapılmış :) Vasat izlemeyin 10/4
İzlemezseniz bişey kaybetmezsiniz ama izleyin bence gayet güzeldi,sürükleyiciydi. Çok korkunç yerleri vardı. Ani çıkışlar falan... Benim hoşuma gitti. Beğendim. :) Puanım 7..
Film korku filmi değil ama iyi geriyor. çok kanlı sahneler var. oyuncular çok başarılı idi. belkide filmi beğenmemin en önemli nedeni bu. ama o çiçeklerin ses takliti yapabilmesi tam scary movie serisine konu olacak türden. :)))
Akıcı hiçbir bölümde sıkılmadan izleyeceğiniz bir film. İzledikten sonra üzerinizde hiç bir iz bırakmayacak unutacağınız bir film olur, ama konusu ve film içinde yaşanılan olaylarla güzel bir 1.5 saat geçirebilirsiniz. 10 üzerinde 7 bence.
Ben bayıldım.Çok sevdim.Konusu falan sıradışıydı bence.Çok farklıyıdı.Çiçeklerin ses taklit edebilme özelliği dehşet güzel düşünülmüş bir ayrıntı.Sonra o , tepenin bütün o lanetli çiçeklerle sarılmış olması falan Müthişti ya.Fantastikti en azından.Baştan tahmin etmenizin imkanı yok (Yani filmin içinde gelişen olayları) Ama yinede saçma bulanda olabilir şimdi ne diyim :)