gokhansld
11 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
Sherlock Holmes rolu Demir Adam, Robert Downey Jr. yada Tony Starka gayet iyi oturmuş. Espiritüel kişiliği ve sempatisi sayesinde seyircide her hangi bir antipati yaratmadan, zekasının ve kişiliğinin orijinalliğine hayran bırakıyor. Jude Law ile muhteşem bir ikili olmuşlar. Umarım devam filmleride çekilir. Son zamanalra izlediğim en güzel filmlerden birisi.10/9
mutlaka izlenmesi gereken bir film kesinlikle nasıl başlayıp biittiğini anlıyamıyorsunuz.yani izlerken saatinize baktıran filmlerden değil kesinlikle.sağlam bi konu bütünlüğü,iyi bi akıcılık ve filmin sonuna kadar kimsenin çözemediği mistik bi senaryo kesinlikle number one diyorum bu filme.kimsenin elinden kurtulamadığı serlock holmes i lord blackwood un keskin zekası nasıl zorluyor izleyin kanınız donsun:)
Guy Ritchie Revolver rezaletinden sonra iyi iş çıkarmış doğrusu.Arkadaşların söylediği gibi zekice bir film.Dönemin İngilteresini çok iyi yansıtıyor.Müziklerde o döneme uygun.Özel efektler rahatsız edici bir şekilde abartılı olarak kullanılmamış.Buda filmin gerçekçiliğini artırmış.
uzun zamandan beri iyi filim diye bileceğim ender filimlerden birini az önce seyrettim. Oyunculuklar güzel, atmosferi filmin mükemmel tarihlenmiş. Zekice bir senaryosuda göz doldurur cinsten. Kesinlikle izlenilmesi gereken bir filim. Cast kısmıda oldukça hoş hazırlanmış. İyi seyirler.
gariptir ki filmi izledikten sonra bi rahatlama oluyor insanda..mükemmel bi filmdi.. 2.sini sabırsızlıkla bekliyorum...ayrıca çok komik cool diye tabir edeceğim diyaloglar vardı:))).....harikaydı