Fatih-F-T-8
5 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Filmin sonu gerçekten hiç tahmin edemeyeceğiniz şekilde bitiyor.İzlediğim en iyi fimler arasında yerini çoktan aldı.Bir an bile sıkılmayacaksınız,çok sürükleyiciydi.Bazı filmler vardır sıkıcıdır yarıda kapatasınız gelir ama bu öyle değil.
muhteşemin ötesinde bi film.tek solukta izledim ve hayran kaldım.jude law ile aralarında geçen konuşmalar muhteşemdi bence bu film düşündürürken güldüren bir film olmuş :)
Gerçekten başarılı bir film olmuş. agatha christie nin güzel senaryosunu yönetmen gayet başarıyla süslemiş. Çekimlerde ayrıca güzel. Hikayesi biraz abartılı olsada izleyiciyi her an şaşırtabilen ve 2 saat boyunca keyifli anlar geçirtebilen bir film
ızledıgım en ıyı zeka ve mantık fılmı baslarda bı sey anlasılmıo ama fılm ılerledıkce alıo sızı surukluo sıfrelerıne dıkkatle ızlenmesı gereken bır fılm aynı preson break tarzı zeka fılmı gusel fılm ıyı seyırler 10/9 alır
Van Helsing ,Prestij filmlerinin karışımı gibi çok farklı ve güzel bir filmdi baan göre müzikleride bir kadar neşeliydi devamıda gelicektir zaten daha iyi olabilirdi ama buda iy iseyir zevki yükek ve heyecan dolu bir yapım olmuş e beğendim herkesede tavsiye ederim
Zaten Shelock Holmesun tüm kitaplar okumaktan en çok keyif aldığım kitaplardandır bir de bu rolün Robert Downey Jr gibi müthiş biri tarafından canlandırılmış olması daha da mükemmel yapıyor! Jude Law zaten harika bir Watson ,çok uyumlu çok beğendim.Herkese tavsiye ederim... 10/10