Film tek kelime harikaydı. İkincisi 16 Aralık 2011 de amerika da gösterime giriyor diye okudum gözlerim beni yanıltmadıysa. Gerçekten beklemesi epey sabırsızca olacak.
izlediğim en eğlenceli ve sürükleyici filmlerden biriydi, , robert downey jr kesinlikle başrolün hakkını vermiş. klasikleşmiş bir konu olduğu için izlemekte tereddüt etmiştim ama bu kadar klasik bir hikayeden, bu kadar zekice bir senaryo ve oyunculuk çıkmasına çok da şaşırdım. tebrikler.
Guy Ritchie çekince mükemmel olmaz mı bi film? hele bir de Robert Downey Jr. olursa baş rol ..muhteşemdi muhteşem! gel de bayılma..yetmedi 2 saat, bi 2 saat daha olsa izlenirdi ..
Robert Downey ve Jude Law bence ikili olarak iyi iş yapmış. Son zamanlarda parntner tarzında bence en iyi ikili. Bulmacalar iyi düşünülmüş. Film esnsında kendisini sherlock yrine koyan çok fazla eş dost oldu :D Sürükleyici ve tad verici. En azından hepimizin kafasında kurguladığı o klasik sherlock tiplemesine bir yön vermesi güzel. 10/9