Dokuzlar
    Dokuzlar hakkında görüşlerin ?

odinhan
    odinhan

23 Nisan 2009 tarihinde eklendi
    İlk 15 dk hatırına izlediniz izlediniz,gerisi tam bir karmaşa...10/3
    Chev
    Chev

31 Mart 2009 tarihinde eklendi
    Ryan Reynolds böyle bir filmle kendine yazık etmiştir..İşkence bence,tavsiye etmiyorum.
    rudeonerudeone
    rudeonerudeone

16 Ekim 2008 tarihinde eklendi
    filmin oldukça karışık ve düşündürücü olduğu kesin.aslında güzel ve farklı bir konuya değiniyor,ancak nedense film bitince bir kopukluk gibi bir his geldi içime,bir şeyler eksik gibiydi,bir boşluk vardı.gerçekten de üstüne tez yapılacak bir konu ancak bu film pek ses getirmediğine göre pek de iyi çekilmemiş demektir.yine de farklı ve düşündürücü filmleri seviyorsanız kaçırmamalısınız.
    turan
    turan

22 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
    keşke birşey anladığını iddaa eden arkadaşlar ne anlattığını ve ne anladıklarınıda yazsalardı:))) hani yardımcı olurlardı bize
    Mehmet Ortaç
    Mehmet Ortaç

12 Aralık 2008 tarihinde eklendi
    İlk başlarda 'Nloyor?' falan oldum ama sonradan taşlar tek tek yerine oturmaya başladı ve filmi tam olarak anladım ve tek kelime ile hayran kaldım diyebilirim.Oyunculuğu ve konunun işlenişi çok beğendim.Film çok daha yüksek puanı hakediyor bence.10/8
    Azeroth
    Azeroth

7 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
    Şimdi bu filmi beğenebilmek için ilk önce anlamış olmak gerekir.Eğer anlayamadıysanız size ' Amaan , bu da neyin nesi ' dedirten bir film olacaktır.Fakat anladıysanız bu filme hayran kalacaksınız.Fİlm içinde değişik felsefeler barındıran bir film ama ' Sıradan sonlu ' bir film asla değil.Biz o kadar alışmışız ki filmin bize herşeyi anlatmasına tıpkı kitap okurken bişeyleri anlamanın ve canlandırmanın bizim için işkenceye dönüşmesi gibi bu filmde işkenceye dönüşebiir ' Anlamayana 'Film için 'kopuk,ee sonu nerde' gibi kelimeler duymamız çok normal.Ama bunu demek bence anormal.çünkü ben gayet iyi anladım ve sonuda daha iyi bitemezdi.
    beratozguner
    beratozguner

8 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    film herkese hitap etmiyor aslında...Ama bu tür filmleri yani film de yapboz yapmayı seviyorsanız izliyebilceğiniz bi film 10/7.5
    Selma S.
    Selma S.

24 Ekim 2008 tarihinde eklendi
    bence konusu ilginç ancak ii ele alınamamış, daha gzl bi şekilde yansıtılabilirdi filme oyunculuk fena deil ama eğer izlicekseniz kesinlikle vcd den izlemeyin seslendirme berbat. izlenilemicek bi film deil ama film bitince ee noldu ki şimdi diebilirsiniz çevremde izleyen arkadaşlarımdan aldığım tepkiler ööleydi çünkü ...:D
    61murat
    61murat

2 Ekim 2008 tarihinde eklendi
    Bence konu üzerine romanlar yazılacak bir konu yalnız başta oyunculuklar olmak üzere kurgu tek kelime ile berbat.Bu konuya bu kadar saçma sapan bir kurgu ve son olmaz. Olmaazzzzzzz 4/10 O da konun hatrınA
    nick-58
    nick-58

24 Aralık 2008 tarihinde eklendi
    arkadaslar zevkler tartısılmaz denir ama bunun tartısılcak paylasılıcak hiç bir şeyi yokkk şiddetle tavsiye etmiyorum ediyorum ilk 15 dk cok sarıyor ama sadece o kadar tamamen emeklerin yazık oldugu bir film ... En kotusu izlerken kaybettigim vakit :(