filmin oldukça karışık ve düşündürücü olduğu kesin.aslında güzel ve farklı bir konuya değiniyor,ancak nedense film bitince bir kopukluk gibi bir his geldi içime,bir şeyler eksik gibiydi,bir boşluk vardı.gerçekten de üstüne tez yapılacak bir konu ancak bu film pek ses getirmediğine göre pek de iyi çekilmemiş demektir.yine de farklı ve düşündürücü filmleri seviyorsanız kaçırmamalısınız.
İlk başlarda 'Nloyor?' falan oldum ama sonradan taşlar tek tek yerine oturmaya başladı ve filmi tam olarak anladım ve tek kelime ile hayran kaldım diyebilirim.Oyunculuğu ve konunun işlenişi çok beğendim.Film çok daha yüksek puanı hakediyor bence.10/8
Şimdi bu filmi beğenebilmek için ilk önce anlamış olmak gerekir.Eğer anlayamadıysanız size ' Amaan , bu da neyin nesi ' dedirten bir film olacaktır.Fakat anladıysanız bu filme hayran kalacaksınız.Fİlm içinde değişik felsefeler barındıran bir film ama ' Sıradan sonlu ' bir film asla değil.Biz o kadar alışmışız ki filmin bize herşeyi anlatmasına tıpkı kitap okurken bişeyleri anlamanın ve canlandırmanın bizim için işkenceye dönüşmesi gibi bu filmde işkenceye dönüşebiir ' Anlamayana 'Film için 'kopuk,ee sonu nerde' gibi kelimeler duymamız çok normal.Ama bunu demek bence anormal.çünkü ben gayet iyi anladım ve sonuda daha iyi bitemezdi.
bence konusu ilginç ancak ii ele alınamamış, daha gzl bi şekilde yansıtılabilirdi filme oyunculuk fena deil ama eğer izlicekseniz kesinlikle vcd den izlemeyin seslendirme berbat. izlenilemicek bi film deil ama film bitince ee noldu ki şimdi diebilirsiniz çevremde izleyen arkadaşlarımdan aldığım tepkiler ööleydi çünkü ...:D
Bence konu üzerine romanlar yazılacak bir konu yalnız başta oyunculuklar olmak üzere kurgu tek kelime ile berbat.Bu konuya bu kadar saçma sapan bir kurgu ve son olmaz. Olmaazzzzzzz 4/10 O da konun hatrınA
arkadaslar zevkler tartısılmaz denir ama bunun tartısılcak paylasılıcak hiç bir şeyi yokkk şiddetle tavsiye etmiyorum ediyorum ilk 15 dk cok sarıyor ama sadece o kadar tamamen emeklerin yazık oldugu bir film ... En kotusu izlerken kaybettigim vakit :(