Suretler
3,6

yuzbasiyulaf
yuzbasiyulaf

13 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Değişik bir senaryoydu, güzeldi, biraz daha hareket olabilirdi, bana biraz kısa kesilmiş gibi geldi. Ama yinede güzel ve soluksuz izleniyor..
obiwankenobi2
obiwankenobi2

27 Eylül 2009 tarihinde eklendi
5.ci element güzel bir film hiç sıkılmadan tekrar tekrar izleyebilirim :)Bu filmde güzeldi fena değildi daha fazla aksiyon olabilirdi tabi :)
ilsalaron
ilsalaron

30 Eylül 2009 tarihinde eklendi
Bu Film çok fazla eleştirilmesine rağmen bana göre son zamanlarda izlediğim en iyi bilim kurgu filmlerden biri hikayesi biraz 'Ben Robot' andırsada Bruce Willis ve Radtcha Mitchellin başarılı perfomanslarıyla öne çıkan bir yapım sizleri bilmem ama ben filmi bayağı beğendim.
sukruveoncuertas
sukruveoncuertas

23 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
-Island filmine benzettim konusunu,sıkı bir aksiyona benziyor,birde benim doğum günüme rast geliyor gösterim tarihi,belki iyi bir doğum günü hediyesi olabilir :)
AstalaVista
AstalaVista

26 Aralık 2009 tarihinde eklendi
bu kadaR kötü yoRuma Rağmen izLedim, seNaRyo gayet iyiydi.. izLeyin deRim.bu seNaRyo iLe I,Robot a benzeR konu diyen aRkadaşLaR da çok komik duRuma düşmüşLeR bu aRada :)
su-sisesi
su-sisesi

26 Eylül 2009 tarihinde eklendi
neden tüm dünyayla aynı anda gösterime girdiği anlaşıldı yoksa başka türlü ilgi çekmezdi..beklentilerin çok ve çok altında bir film yakıştırmadım evde zaman geçsin diye izlenir..bence değmez.bide bruce willis daha önce bilimkurguda oynamamış diyen arkdaşa hatırlatırım beşinci element filmini..başkada sözüm yok ya off.
Burakrises
Burakrises

19 Ekim 2010 tarihinde eklendi
kötü değildi izlesende birşey kaybetmessin efekleri daha iyi olabilirdi. yani o arabaların ustunde zıplarken falan yeşil perdeyi fak edebiliyorsunuz o yüzden 10/8
aselimt
aselimt

3 Şubat 2010 tarihinde eklendi
türü itibariyle bence oldukça güzel bir film. düşük puanına aldanmayın.
bu arada filmin süresi 104 dk. değil 84 dk. editörlere duyurulur!
ano91
ano91

25 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
robotlara hayır konusunu ele alan sürükleyici ve görsel yönden tatmin edici bir filmdi..bence en az 7 puanlık bir film olduğunu düşünüyorum.
gurtukan
gurtukan

14 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Konu olarak güzel, senaryo fena değil, başrolde de Bruce willes var ve herzamanki gibi döktürmüş ama filmde eksik olan bişeyler var. Evet aksiyon çok az. Zor ölüm 4 gibi bişey beklemeyin ama izlenmekle bişey kaybedilmeyecek, vakit geçirmek için izlenebilecek bir bilimkurgu filmi. 7/10.
jemal-1081
jemal-1081

3 Mart 2010 tarihinde eklendi
puanı çok düşük.ben 8 puan verdim ve bunu da hak ediyor.farklı bir senaryo ve o kadar da uçuk değil mantıken insanoğlunun bu açgözlülükle yapabileceği şeyler aktarılmış beyazperdeye.izlemeye değer..
Turgay
Turgay

26 Eylül 2009 tarihinde eklendi
exelansmmt,Bruce Willis bilimkurgu olarak 5.elementte oynamıştı,filmi izlemedim ancak izlemeyi düşünüyorum,umarım güzel filmdir.
nex-khan
nex-khan

2 Ekim 2009 tarihinde eklendi
Filmin guzel ve izlerken tahmin edilebilir bir senaryosu var. Gorselligi cok guzel bir film. Efektleri cok sevdim.
ahmetsak
ahmetsak

25 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Bence çok güzel bi filmdi. Son zamanlarda izlediğim en iyi bilim kurgulardan biriydi. Yorumlar neden bu kadar kötü anlamıyorum ama bilim kurgu sevenler KESİNLİKLE kaçırmamalı..
onder-ozer
onder-ozer

1 Ekim 2009 tarihinde eklendi
İlginç bir konusu var. Sinemada izlemeye değer. Bilim kurgu filmlerini seviyorsanız kaçırmayın.