Suretler
3,6

monopoly
monopoly

12 Kasım 2009 tarihinde eklendi
filimden bruce u çıkarın, belirsiz bir senaryo kalıyor filimde. Bu filmi bruce bile kurtaramaz. İzlemeden geçin.
ayse-melek
ayse-melek

16 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
sonu mantık hatası ile bitti bence.yani tüm suretlerin durması demek insanlarında ölmesi demek diğil mi'suret pilotun durduğunu düşün uçaklar doğru evlerin tepesine vb birçok felaketin olamsı gerekmiyor mu'çocuk,bebek suretler yoktu.kim bakıyor onalra büyütüyor.sokakata bebek yokmu çocuk yokmu.süretler durunca onlara noluyo.saçma sapan düşünülmemiş bir son
whotkha
whotkha

18 Ekim 2009 tarihinde eklendi
Çekim amacı ne acaba ? Kesinlikle her şeyiyle çok kötü bir film.. Senaryo, oyunculuklar, içine katmaya çalıştırkları saçma sapan dram bile çok kötü olmuş.. Tamamen Para ve zaman kaybundan başka bişey değil..
muratkurt321
muratkurt321

21 Şubat 2010 tarihinde eklendi
hayatımda izlediğim en kalitesiz en sıkıcı filmlerden biriydi konu gamer a yakın hiç aksiyon yok benim zamanım değerli diyorsunuz kesinlikle izlemeyin.cocuk bile bu kadar kötüsünü yapmaz.
mox-x
mox-x

20 Ekim 2009 tarihinde eklendi
bir bilim kurgu sever olarak bu tür senaryoların nasılda birer birer harcandığını, gişe uğruna ne basitliklerle doldurulduğunu gözümüze gözümüze sokmaktan bıkılmadığını ayrıca eski fenomenlerinde birer birer harcandığını (örneğin terminator 4) izlemekten bıktım yeter artık kahrol para gözlü holiwud
hakan--tor
hakan--tor

25 Eylül 2009 tarihinde eklendi
Çok sıkıcı...
Rikimaru-2
Rikimaru-2

26 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
Filmi izlemeden önce büyük ümitlerim vardı.Konusu ilginçti,günceldi."Eğer bu konu aksiyonla güzel birleştirilirse çok keyifli bir bir buçuk saat geçireceğim. diye düşünmüştüm.Büyük bir Bruce Willis hayranı olarak ekstra puan vermeğe çalıştım ama yok.Bu film konuda ve Willis Abimizde kalıyor.Filmin tamamı çok sıkıcı ,aksiyonda,olaylarda bir tıkanıklık var.Sonu artık yönetmenin de umutsuzluğa kapılmasındanmıdır nedir oldu-bittiye getirlmiş.Bruce Willisin son dönemdeki halini filmde seyretmek isteyen kişiler dışında kimseye önermem...3/10
adnanpaketci
adnanpaketci

27 Eylül 2009 tarihinde eklendi
bruce boşuna yapmış bu filmi..konu anlamsız filmin seans arasında çıkmak akıllıca oldu sanırım