Suretler
    3,6
    Suretler hakkında görüşlerin ?

zulkarneyn-99
    zulkarneyn-99

29 Eylül 2009 tarihinde eklendi
    Çok güzel bir film. İnsanlığın geleceğine yönelik farklı bir bakış açısı sunuyor. Filmin özellikle final sahnesi harika bir hayal gücünün eseri. Çok etkileyiciydi. Tavsiye ederim.
    makine4
    makine4

29 Eylül 2009 tarihinde eklendi
    Ben filme gittim o kadar fazla beklentiniz olmadan izlerseniz eğlencelik bir film olabilir ancak beklentiniz biraz yüksekse özellikle beşinci element kadar iyi bir film bekliyorsanız hayal kırıklığı ile geri dönersiniz. Amam sadece makyajları izlemeye giderseniz o konuda da birşey diyemeyeceğim.Film de sadece oyuncu olarak Bruce Wills var o kadar diğerleri orta düzeyde oyunculukları işe filmi katlediyorlar
    adnanpaketci
    adnanpaketci

27 Eylül 2009 tarihinde eklendi
    bruce boşuna yapmış bu filmi..konu anlamsız filmin seans arasında çıkmak akıllıca oldu sanırım
    obiwankenobi2
    obiwankenobi2

27 Eylül 2009 tarihinde eklendi
    5.ci element güzel bir film hiç sıkılmadan tekrar tekrar izleyebilirim :)Bu filmde güzeldi fena değildi daha fazla aksiyon olabilirdi tabi :)
    gozdeeva
    gozdeeva

27 Eylül 2009 tarihinde eklendi
    filmin konusu ilginç ama böyle bir konuyla daha güzel bir film yapılabilirdi, senaryo sıradan kalmış.
    murtega23
    murtega23

26 Eylül 2009 tarihinde eklendi
    Senaryo iyi ama giriş ve sonuç idare etsede gelişme de hiç bir şey göremediğim bir film. Bruce Wills bu filmde oynamayı nasıl kabul etmiş anlamadım. Vakit kaybı
    orsau
    orsau

26 Eylül 2009 tarihinde eklendi
    bruce abi için gittim izledim ama bu film olmamış ya. zar zor izleyebildim. mısırım da olmasa filmin sonu gelmeyecekti. iyi ki 101 dk ile bırakmışlar bu konu ile daha ileri götürseler ne yapardık bilemiyorum.
    f3309610

bide armageddon var
    Turgay
    Turgay

26 Eylül 2009 tarihinde eklendi
    exelansmmt,Bruce Willis bilimkurgu olarak 5.elementte oynamıştı,filmi izlemedim ancak izlemeyi düşünüyorum,umarım güzel filmdir.
    su-sisesi
    su-sisesi

26 Eylül 2009 tarihinde eklendi
    neden tüm dünyayla aynı anda gösterime girdiği anlaşıldı yoksa başka türlü ilgi çekmezdi..beklentilerin çok ve çok altında bir film yakıştırmadım evde zaman geçsin diye izlenir..bence değmez.bide bruce willis daha önce bilimkurguda oynamamış diyen arkdaşa hatırlatırım beşinci element filmini..başkada sözüm yok ya off.
    hakan--tor
    hakan--tor

Çok sıkıcı...
    hitchhiker55
    hitchhiker55

25 Eylül 2009 tarihinde eklendi
    filmi 19:00 seansı da ızledım bugun..bence cok hos bır fılmdı..bruce wills bayagı yaslanmıs yaa..:)..ama filmin süresi bayagı kısaydı.
    tom-kriz-2
    tom-kriz-2

25 Eylül 2009 tarihinde eklendi
    88 dakikalık film mi olurmuş yahu. Artık animasyonlar bile en aşağı 100 dakikalık sürelerden başlıyor. Reklam filmimi normal film mi belli değil. Şaka gibi ya...
    deckard76
    deckard76

1 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
    Bilim kurgu sineması kadar gişe uğruna katledilen bir tür yoktur.Gişe uğruna aksiyon ve özel efekt bombardımanı içinde senaryo ve karakter gelişimi unutulan nice filmler yıllardır önümüze sürülüyor.Bu yapım bir çizgi roman uyarlaması.Konu ilginç ancak bakalım nasıl bir şekilde işlenmiş?