filmi daha izlemedim ama verilen puandan birazcık bilgi sahibi oldum film hakkında.Daha dogrusu filmi gidip izlemek icin hevesim kactı. Fragmanına bakılırsa cok güzel filme benziyor ama demek ki sıradan bir bilimkurgu filmi olmus. Ada filminden daha ii değil demek ki.
Film güzel,zaman akıp geçiyor ama daha iyi birşey bekliyordum,sanki birşeyler tam olmamış işlenememiş gibi geldi..Kurgu mu demeliyiz bilmiyorum ama sonuç olarak 7,5/10
Iyi bir senaryosu olan,icinde Bruce Wills gibi bir oyuncuyu barindiran fakat iyi islenemeyen ve sanki alelacele cekilmis hissi uyandiran ortalamanin biraz ustunde bir film. He ne yapilabilirdi..Elindeki bu iyi senaryoya kesinlikle bisiler daha katılabilir,action sahneleri (suretlerle gecen) daha uzun tutulabilir ve harika bir gorsel solen sunulabilirdi.Fakat sıkıldıgımı soyleyememekle beraber kötülendigi kadarda berbat bir film olmadigini belirtmek isterim.Izlenebilir..
Bu Film çok fazla eleştirilmesine rağmen bana göre son zamanlarda izlediğim en iyi bilim kurgu filmlerden biri hikayesi biraz 'Ben Robot' andırsada Bruce Willis ve Radtcha Mitchellin başarılı perfomanslarıyla öne çıkan bir yapım sizleri bilmem ama ben filmi bayağı beğendim.
artagon9 arkadaşım... bazı filmler gerçekten hakareti hakediyor kanımca... milyonlarca dolar harcayarak ancak bu kadar ruhsuz ve rezil film çekilebilir...
Berbat film ifadesi de kadar ağır bir eleştiri...yada gitmeyin paranıza yazık....sizin eleştiri yazılarınız yüzünden filme çekinerek gittim.... Ama sizin ucube eleştirilerinizden çok uzak bir film ile karşılaştım... Ucube diyorum...neden mi?... sizin zevkinize hitap etmeyen ama başka bir insanın beğenebilieceği yapımlar hakkında berbat diyerek bir genelleme yapabiliecek kadar sığsınız! Ucube diyorum çünkü eleştirileriniz eleştiriden uzak birer hakaretten ibaret arkadaşlar...film elindeki malzemeyi en iyi şekilde kullanmış... şu an yaşadığımız Msn, facebook, online oyunlar vasıtasıyla yaşadığımız sanallaşmayı uç noktaya götürüp herkese birer kopya robot vermiş... Ve insanların nasıl teknolojik bir yalnızlığın içinde farkında bile olmadan saplanıp kaldğını, bu sanallaşmanın içinde bir insanın kafasını k..ını yerinden kaldırıp neler olduğunu aslında ne kadar acizleştiklerini her gün suret robotunu gördüğü karısının artık hatırlamakta zorlandığı gerçek sıfatını ne kadar özlediğini,onu gerçekten kollarında hissetmeyi ne kadar özlediğini bence çok güzel işlemiş ve bu duyguyu izleyene yansıtmış... ayrıca Bruce willis yaşlanmış artık tat vermiyor gibi konuşan arkadaşlara diyecek bir çift lafım var... Bruce willis, Mel gibson, harrison Ford vs. gibi artık miyadını doldurmuş insanlrı beyazperdede ne kadar görürsek biz sevenleri için o kadar kardır. Bugün benim ekranda görememekten şikayet ettiğim bir insan varsa oda Mel Gibsondır... Onu Bruce kadar bile ekranda göremiyoruz..ki iyi kötü eleştirisini yapalım.... Lütfen filmler hakkında eleştiri yapalım.... Hakaret...değil... Beğenmedin mi?...olabilir...nesini beğenmedin?...hatta nasıl olabilirdi... (spoiler) uyarısını yaparak anlat.... tartışalım...anlatalım...ama hakaret etmeyelim.... Bugün beni güzel bir film seinden mahrum edecekti sizin gibiler yüzünden (lafım sadece hakaret sahiplerine)... artık sizin bir tek cümlenizi bile dikkate almamak lazım...