kadir24kara
1 değerlendirme
23 Mart 2010 tarihinde eklendi
Gerçekten de günümüzde insanların bilgisayar başında geçirdikleri süreyi ve pc oyunlarından aldığı hazzı, piyasaya çıkmaya başlayan 3d tv monitörleri dikkate alırsak gerçekçi bir kurgu olmuş.Eğer sizde bir bilim-kurguda en çok konuya önem veriyorsanız beğnmemenize imkan yok.
bence film izleyiciye beklenen bilim kurgu ve aksiyonu verememiş.bilim kurgu olarak konu iyi akıl edilmiş olmasına rağmen iş uygulamaya gelince basitleşmiş.en önemliside filmin insanın içine işleyen kurgusu çok zayıf.filmi izlemeden ismine,senaryosuna ve oyunculara bakınca bu film güzeldir diyordum ve etkileneceğimi sanıyordum ama filmi izleyince bırak etkilenmeyi filmde eksik olan pek çok şey var:kurgu ve aksiyon çok az,filmde aşkta işlenmiş ama oda dramatik ve birazda gerilimli olduğu için uyumsuz olmuş.filmde ilk başlarda gösterilen teknolojiden verilen örnekler oldukça ilginçti ama bu bölüm kısa kesilmiş ve derhal konuya girilmiş.bi anda herşey olup bitiyor.yani film sanki aceleye getirilmiş gibi.filmi kurtaran en önemli şey bruce willisti ondanda birşeyler bekledim film boyunca ama o da pek fazla bişey yapmadı.1-2 sahnede kovalamaca oldu o kadar.final sahnesi ise bilindik ve alışılmış şekilde bitti.sonuç olarak vasat bi film.10/6 oda Willis için
Film kaliteli ve seyir zevki yüksek aldığı puanı hiç haketmiyor fazla bişey beklemeden izlerseniz farklı ve güzel bir film gelicektir size daha iyi olabilirdi ama buda gayet başarılı tavsiye ederim sonuda oldukça iyiydi...
Benim görüşüm bu,insanların belirli suretler ardında her türlü riyakarlığı yapmayı arzuladığı bir çağda bence film konusu itibariyle evrensel bir içözlemi anlatmış. Bu film neye göre yorumlanıp düşük puan verilmiş anlamıyorum... En az 8i hakediyor...
puanı çok düşük.ben 8 puan verdim ve bunu da hak ediyor.farklı bir senaryo ve o kadar da uçuk değil mantıken insanoğlunun bu açgözlülükle yapabileceği şeyler aktarılmış beyazperdeye.izlemeye değer..
hayatımda izlediğim en kalitesiz en sıkıcı filmlerden biriydi konu gamer a yakın hiç aksiyon yok benim zamanım değerli diyorsunuz kesinlikle izlemeyin.cocuk bile bu kadar kötüsünü yapmaz.
Gün itibariyle puanına baktığımda(6.4) gülümsememe sebep olan,son derece başarılı bilim kurgu filmlerinden.Neden bu kadar düşük puan aldı çok merak ediyorum doğrusu.Verdiği mesaj ve senaryo kendisine özgü son yıllarda izlediğim sağlam bilim kurgu filmlerinden.