Bruce Willisin artık emekliliğinin gelmiş olduğunu , oyuncu olarak değilde artık kamera arkası çalışmasının gerektiğini düşünüyorum. İzle ve 10dakika sonra unut tarzı bir Amerikan filmi.
filmde günümüz insanı biraz kendini buluyor çünkü çoğu insan msnle sohbet edip facebookla görüşüyor..aslında bu açıdan filmi gerçekçi buldum..izlenebilir güzel bir film..b.wills de cabası..
Bence çok güzel bi filmdi. Son zamanlarda izlediğim en iyi bilim kurgulardan biriydi. Yorumlar neden bu kadar kötü anlamıyorum ama bilim kurgu sevenler KESİNLİKLE kaçırmamalı..
Çok güzel bir film. İnsanlığın geleceğine yönelik farklı bir bakış açısı sunuyor. Filmin özellikle final sahnesi harika bir hayal gücünün eseri. Çok etkileyiciydi. Tavsiye ederim.
Filmi izlemeden önce büyük ümitlerim vardı.Konusu ilginçti,günceldi."Eğer bu konu aksiyonla güzel birleştirilirse çok keyifli bir bir buçuk saat geçireceğim. diye düşünmüştüm.Büyük bir Bruce Willis hayranı olarak ekstra puan vermeğe çalıştım ama yok.Bu film konuda ve Willis Abimizde kalıyor.Filmin tamamı çok sıkıcı ,aksiyonda,olaylarda bir tıkanıklık var.Sonu artık yönetmenin de umutsuzluğa kapılmasındanmıdır nedir oldu-bittiye getirlmiş.Bruce Willisin son dönemdeki halini filmde seyretmek isteyen kişiler dışında kimseye önermem...3/10
Ben filme gittim o kadar fazla beklentiniz olmadan izlerseniz eğlencelik bir film olabilir ancak beklentiniz biraz yüksekse özellikle beşinci element kadar iyi bir film bekliyorsanız hayal kırıklığı ile geri dönersiniz. Amam sadece makyajları izlemeye giderseniz o konuda da birşey diyemeyeceğim.Film de sadece oyuncu olarak Bruce Wills var o kadar diğerleri orta düzeyde oyunculukları işe filmi katlediyorlar