sonu mantık hatası ile bitti bence.yani tüm suretlerin durması demek insanlarında ölmesi demek diğil mi'suret pilotun durduğunu düşün uçaklar doğru evlerin tepesine vb birçok felaketin olamsı gerekmiyor mu'çocuk,bebek suretler yoktu.kim bakıyor onalra büyütüyor.sokakata bebek yokmu çocuk yokmu.süretler durunca onlara noluyo.saçma sapan düşünülmemiş bir son
-Island filmine benzettim konusunu,sıkı bir aksiyona benziyor,birde benim doğum günüme rast geliyor gösterim tarihi,belki iyi bir doğum günü hediyesi olabilir :)
Suretler konu ve ilerleyişi aşina oldugumuz bilim kurgulardan hiç bir farkı yok.Çekilsede olurmuş çekilmesede.Kötü film demek doğru değilsede artık ezber konusu olan bu filmlerin tekrarları çok olduğu için,pek ilgi görmüyor.Yinede bilim kurgu meraklıları izleyebilir.
zevk alamadım.gelecegin yansımalarını gösteren bir film daha.bruce yaslanmis.artik aksiyon rolleri yerine daha karakter oynamasi daha iyi olur kanaatindeyim.nedense die hard da yakalanan bruce un basarisi, sanki hep devam edecek gibi dusunuluyor...
filmi daha izlemedim ama verilen puandan birazcık bilgi sahibi oldum film hakkında.Daha dogrusu filmi gidip izlemek icin hevesim kactı. Fragmanına bakılırsa cok güzel filme benziyor ama demek ki sıradan bir bilimkurgu filmi olmus. Ada filminden daha ii değil demek ki.
bruce abi için gittim izledim ama bu film olmamış ya. zar zor izleyebildim. mısırım da olmasa filmin sonu gelmeyecekti. iyi ki 101 dk ile bırakmışlar bu konu ile daha ileri götürseler ne yapardık bilemiyorum.
Bilim kurgu sineması kadar gişe uğruna katledilen bir tür yoktur.Gişe uğruna aksiyon ve özel efekt bombardımanı içinde senaryo ve karakter gelişimi unutulan nice filmler yıllardır önümüze sürülüyor.Bu yapım bir çizgi roman uyarlaması.Konu ilginç ancak bakalım nasıl bir şekilde işlenmiş?
bu kadaR kötü yoRuma Rağmen izLedim, seNaRyo gayet iyiydi.. izLeyin deRim.bu seNaRyo iLe I,Robot a benzeR konu diyen aRkadaşLaR da çok komik duRuma düşmüşLeR bu aRada :)
neden tüm dünyayla aynı anda gösterime girdiği anlaşıldı yoksa başka türlü ilgi çekmezdi..beklentilerin çok ve çok altında bir film yakıştırmadım evde zaman geçsin diye izlenir..bence değmez.bide bruce willis daha önce bilimkurguda oynamamış diyen arkdaşa hatırlatırım beşinci element filmini..başkada sözüm yok ya off.
Benim görüşüm bu,insanların belirli suretler ardında her türlü riyakarlığı yapmayı arzuladığı bir çağda bence film konusu itibariyle evrensel bir içözlemi anlatmış. Bu film neye göre yorumlanıp düşük puan verilmiş anlamıyorum... En az 8i hakediyor...
Beğenmedim ve açıkçası Bruce Willis beni oldukça şaşırttı.Konu fena değil aslında iyi işlenseydi akıcı olsaydı gayet güzel olabilirdi fakat bu şekilde oldukça vasat bi yapım çıkmış ortaya...
bakış açısına göre çok şekilde yorumlanabilir ben 7/10 diyorum o her suretin bağlantısı gittiğindeki sahneyi çok beğendim aslında pek alakası olmasada bu koltukalra oturmak falan bana bian matrixi hatırlattı =)