gayet güzel bi film,hiç sıkılmadan zevkle izlenebilir çünkü karakterler kötü adam olsalarda üçüde de vicdan sahibi,ee tabi böyle olunca da doğal olarak filmde eğlenceli oluyor..tavsiye ederim.. :)
In Bruges (Brüjde) üç ayrı kötü adamın, üç ayrı vasfı üzerine bina edilmiş. Birincisi Ray'in üzerindeki bu işlerin adamı olmamasından dolayı ortaya çıkan bir çocuk katilinin ?vicdan azabı? hali. İkincisi Ken'in yaşadığı itaat ve merhamet çatışması ve son olarak Harry Waters'in prensiplerine bağlılığının verdiği taassup. Bu üç temel mefhum etrafında yine bir takım metafizik değerlerin insandaki tezahürünü irdeliyor Martin Mcdonagh. Filmin dikkat çekici bir yönü ise, İki kötü adamın (Ken ve Harry Waters) gözünden kentin mimarisine, tarih dokusuna göndermeler yaparak çok derin estetik mülahazarda bulunulması, böylelikle üst-estetik görgüyü kötülük peşindeki bilinçlerden sunarak deyim yerindeyse onu nötürleştirmesidir.
arkadaşlar iğrenç bir film.boşa gitmeyin derim. hatta evinizde bile izlemeyin.çok sıkıcı.vermek istediği mesaj ise çok sıradan ve filme birşeyler katmiyo.
10 üzerinden 7 ii hakediyo. Bazılarının çok hoşuna gidebilir.. Kimisi sıkıntıdan patlayabilir bu filmde. Aksiyon sevenler için de gerçekten hayal kırıklığı olabilir... Saçma sapan filmlerden farkı ortada ama klasikleşmiş filmlerle de boy ölçüşemez.. İyi seyirler