pckolog-webmaster
29 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Çok yavaş ilerleyen, genel olarak bakıldığında da basit bir konusu olmasına rağmen çok ilginç bir film. İzlemezseniz pek bir şey kaybetmessiniz, ama yine de kötü bir film değil bence.
Aklımda kalan iki süper sahne var. Birincisi: Rayin Peder ile olan konuşma sahnesi. İkincisi ise: Kenin kuleden aşağı iniş şekli ve arkada çalan şarkı bence çok güzel sahnelerdi. :D
bence bir film gerçekçiliğiyle harika olur ve bu film gerçekçiliğinde üstünde sanırım bu kadar gerçekçi ve küfürlü bir film yapmak cesaret ister ancak bir insan bir amaç için böyle bir film yapar.10/?
in bruges,bugüne kadar çekilen filmler arasında benzeri olmayan bir film.usta oyuncuların bedenlerinde can bulan harika karakterler,muhteşem müzikler ve arka fonda tüm güzelliğiyle bruge kenti.filmde geçen satırlar yazarın kaleminden döküldüğü anda kendi bağımsızlıkları kazanmış,filmin içinde adeta kendilerine ait bir yer bulmuşlar.siyahlarla beyazlar arasındaki savaşlar,cüceler,kiralık katiller ve kendi dünyalarında oluşturdukları etik kuralları.tüm bunlarla In Bruges son yıllarda çekilmiş en iyi bağımsız film.ve en iyi filmlerden biri.sırf kilisede geçen pederle konuşma sahnesi için bile izlenir.
yavaş ilerleyen ama oldukça iyi bir senaryosu olan akılcı bir film. edebi lafları oldukça hoşuma gitti filmin. müzikleri de oldukça iyiydi. raydan çıkanlar filminden ufak bir alıntı var. çok fazla aksiyon falan beklemeyin. bruges şehrinin tadını çıkarın venedik gibi bir şehir.
Colin den çok şey umduğumdan ve bahsi geçen şehrin tarihi falan umrumda olmadığından pek beğenmedim açıkcası. Konu yavaş akıyor,sona doğru da lokomotifi körükleyip üst üste bindiriyor olayları ki stabil bi yapısı yok.Ama evde zaman geçirmek adına izlenebilinir.10/6