brugge şehrini çok duyardımda bööle tarih dolu br şehir olsuğunu bu filmde öğrendim. film çok akıcı deil fakat sıkıcı da deil.hele ki pek oyunculuğunu beğenmediğim colin farrell ın oyunculuğu beni şaşırttı...çok beklenti içine girmemek lazım ama pişman da etmez gerçekten özelliklere müzikleri 10 numara...
ya arkadaşlar bu filmin imdb de yüksek olmasının asıl sebebi bence bruge şehri insanları veya belçikalıların oy abanmasıdır..yoksa filmin bi numarası yok...ha izlenirmi, elde alternatif yoksa ve boş vakit varsa izlenir
çok iyi oyunculuk performanslarıyla göz dolduran , dramı ve yer yer aksiyonu şçşnde barındıran müthiş bir film....kesinlikle izlenmesi gerekn bir film.... 2008 de izledim ben bu filmi...umarım bi kaç sene içinde ülkemizde de vizyone girer!!!
Bence filmin türüne komedi yazılması gereksiz. Kesinlikle bir dram filmi. Değişik bir senaryoyla harika oyunculukların buluştuğu soluksuz izlenen bir film. Brugeun o peri masalı havasında neler olabileceğini, değişik yaşamları gösteriyor. Ben filmi çok beğendim.
filmde konu senaryo denen bişe yok. hele bi mektup geliyor. hercümlesinde fucking var. fimde bastan sona sadece 4 kişi oynuyor. vakit geçmiyor diyenler için bi film