In Bruges
3,7

msenol3
msenol3

16 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Arkadaşlar sırf vakit öldüreyim.Küfürden ve küfür edenlerden hoşlanırım diyorsanız izleyin.Ayrıca filmde Elizabeth Berrington (Natalie) böyle bir karakterde oyuncuda yok ben aradım bulamadım:)10üzerinden 5 bilemedin 6
turkl82
turkl82

15 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
İngiliz yapımı komedileri sevenler için müthiş bir film... Fazlasıyla da duygusal ayrıca... 9/10
otrivine
otrivine

17 Eylül 2008 tarihinde eklendi
Colin Farrellın oyunculuğunu konuşturduğu,son zamanlarda izlediğim en iyi film.
aheyahey
aheyahey

1 Eylül 2009 tarihinde eklendi
ya arkadaşlar bu filmin imdb de yüksek olmasının asıl sebebi bence bruge şehri insanları veya belçikalıların oy abanmasıdır..yoksa filmin bi numarası yok...ha izlenirmi, elde alternatif yoksa ve boş vakit varsa izlenir
erasmus1984
erasmus1984

13 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Bruges sehrini daha yakindan tanimak yada yakinda bu sehire bir ziyaret yapmayi dusunuyorsaniz izleyin derim, genel anlamda agir ilerliyor film
mesutapaydin
mesutapaydin

29 Eylül 2009 tarihinde eklendi
Çok güzel bir filmdi sürükleyici,etkileyici.Colin Farrell oyunculuğunu konuşturmuş, Ralph Fiennes donukluğu ve soğuk ölümcül bakışları da müthiş..10/8
ferdo33
ferdo33

21 Ocak 2010 tarihinde eklendi
çok sıkıcı boş bir film,sakın Colin Farrell oynuyor kesin güzel filmdir diye heyecanlanmayın derim,cidden çok kötü,bol bol ikili konuşma,basit bir konu.
10/4
patron-US-
patron-US-

7 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Yavaş ilerleyen bir filim. Ama bu yavaşlık filime ağırlık katıyor, kötü anlamda değil. Benim fikrime göre yılın en iyi filimlerinden biri!
memoli-2
memoli-2

11 Ekim 2008 tarihinde eklendi
gayet güzel bi film,hiç sıkılmadan zevkle izlenebilir çünkü karakterler kötü adam olsalarda üçüde de vicdan sahibi,ee tabi böyle olunca da doğal olarak filmde eğlenceli oluyor..tavsiye ederim.. :)
Sebastianbjk
Sebastianbjk

21 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
biR Kara miZah AncaK bu KadaR eğLenceLi oLabiLir. fiLmde farkediLen biRKaç ekSik de gideriLseymiŞ Çok daha uZun Süre akıLda kaLan ve Adından bahSettiren biR yapım oLabiLirdi. OyuncuLar karakterLeri Çok iyi yansıtmıŞLar. FiLmdeki bütün KarakterLer AyRı biR deLi :)
nepensis
nepensis

17 Ekim 2008 tarihinde eklendi
basit bir konu ama ağır oyuncularla dilegelmiş vicdan ağırlıklı bir film...
sweetcurse-87
sweetcurse-87

5 Ocak 2009 tarihinde eklendi
filmin çekildiği o şehir,atmosfer ve film müziği gerçekten etkileyici. ama film bi bütün olarak beklediğim kadar iyi çıkmadı. anlatılmak istenen sanki yarım kalmış gibi..
dikkat-virusumm
dikkat-virusumm

27 Ekim 2008 tarihinde eklendi
bence cok iyi film finalında 2 final bırden yaşıyon
-umittheking
-umittheking

6 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Filim gerçekten çok iyi tavsiye olunur ben bayıldım.
mstermen
mstermen

18 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
çok güzel bir film tarz biraz farklı ben full aksiyon arıyorum diyorsanız size göre değil...