jamesbond-2
1.684 değerlendirmeler
4 Şubat 2007 tarihinde eklendi
bence iyiydi amerikan pastasına ve biraz hababam sınıfına benzetmişler.bazı oyuncular başarısızken,bazıları başarılı.eğlenme amaçlı izlenebilecek bir film.özellikle sakar çocuk süper komikti.7/10
ne diyecegimi acıkcası bilmiyorum daha dun izledim oda mecburiyetten.Ya fena degil aslında ama bende bir iz bırakmadı sadce vakıt gecırmek ıcın ızlenebılecek bır fılm o kadar.Amatör bir yapım gibi olmus.Kızlar superdı ne yalan soyleyım.Baska bir sahneye gecerken ya dalgalrı gosterıyor ya da gub batımı hep aynı sey sıktı benı acıkcası ama ıyı bır haftasonu ıcın eger arkdaslarındanızada benım kadar cılgın ve matraksa beraber ızlenır
yani muhakkak ki amerikan gençlik filmlerine belirgin bir benzerlik var,ama yine de kendi fikrim bu tarz filmlerin de yavaş yavaş ülkemizde yapılması gerektiği,televizyonda izleyebilirsiniz şimdilik,henüz o kadar kaliteye ulaşmadı sinemada izlemek için,ama öylesine izleyip sıkılmadan bitirebilirsiniz filmi.oyunculuklar,senaryo,konu vs. ile ilgili yorum yapmaya zaten pek gerek yok,zira bu tarz şeylere ihtiyaç duyulmuyor,bir kaç bacak ve bir kaç kutu jöle yeterli.
Fena değilden biraz daha iyiydi. Bazı oyuncular çok başarılı olamasa bile geneli iyiydi... Yalnız film dersane filmi ama ÖSS işin içinde yok gibiydi:)... Gençlik filmlerini sevenler gitmeli...
Çılgın bir gençlik filmi. Belki çok başarılı sayılmaz, özellikle ikinci yarıda zaman zaman filmin klip havasında ilerlemesi ve bir yaklaşık yirmi dakikalık bir periyotda filmde sürekli bir siyah perdenin (filmlerde bu saçma teknik nereden çıktıysa seyircinin asabını bozuyor) hakim olması ve Mustafa Topaloğlu'nun artık seyirciye gına getiren anlamsız ?uzay? espirileri dışında ben açıkçası filmi beğendim. Alp Kırşan sakar rolünü çok başarıyla oyanmış, Yağmur Atacan (özel hayatı kimseyi alakadar etmemeli bence) rolüne çok hakim, ve en önemlisi Tuba Ünsal Vizontele Tuuba'dan sonra çok ilerleme kaydetmiş. Müzikler ise müthiş, seyretmeyenlere tavsiye ederim.
film boyunca istemeden de olsa güldüm. film güldürüyor güldürme açısından başarılı. ama sonlarına doğru da iyice bayıyor. yanlış kadro seçimi ve rol paylaşımı da var. kız oyuncular seçilirken gösterilen özen erkek oyuncular için maalesef gösterilmemiş.ama sadeec gülmek isyetenler gidebilir. yoksa ne eğitimden dem var ne de dersanecilikten.
Büyük beklentilerle gitmemeniz gereken bir film, eğer böyle yaparsanız eğlenirsiniz ama filmden çıkınca aklınızda hiçbirşey kalmayacak (müziği hariç) böyle bir film işte. Sadece eğlenmek isteyenler gitsin.
az önce geldim filmden ve tabiki filmi izlediğim arkadaşlardan sonra ilk yorumlarımı sizlerle paylaşıyorum.. filmden zaten fazla bir beklentimiz olmamalı.. geyik bir film,amacıda buydu filmin.. sırf türk filmi diye de ezmeye gerek yok bence, bu tarz çok film yapmadık, ama umutluyum.. bu genç potansiyeli olduktan sonra benzer filmlerle daha sık karşılaşacağız ve daha iyiye gidecek.. şimdilik olay budur.. başlangıç için fazla yüklenmesek ii olur; 7/10
film aklımı karıştırdı gerçekten çünkü filme kötü diyemem ben güzel demeyi hakediyor esprileri yerindeydi(bi kaç tane hariç)taM bir gençlik filmi bence arkadaşlarınızla iyi vakit geçirmek istiyorsanız eğer bu filmi izleyin yeter ama şöyle bir eksik var filmde gerçekleşecek olayları önceden tahmin edebiliyosunuz ve de haklı çıkıyorsunuz tahminlerinizde bu da film için eksi bir not bundan başka kötü birşey göremedim müzikler çok hoştu belirmemezlik etmeyelim 10/7