Çılgın Dersane
1,9

jamesbond-2
jamesbond-2

4 Şubat 2007 tarihinde eklendi
bence iyiydi amerikan pastasına ve biraz hababam sınıfına benzetmişler.bazı oyuncular başarısızken,bazıları başarılı.eğlenme amaçlı izlenebilecek bir film.özellikle sakar çocuk süper komikti.7/10
yapayzeka
yapayzeka

6 Şubat 2007 tarihinde eklendi
ne diyecegimi acıkcası bilmiyorum daha dun izledim oda mecburiyetten.Ya fena degil aslında ama bende bir iz bırakmadı sadce vakıt gecırmek ıcın ızlenebılecek bır fılm o kadar.Amatör bir yapım gibi olmus.Kızlar superdı ne yalan soyleyım.Baska bir sahneye gecerken ya dalgalrı gosterıyor ya da gub batımı hep aynı sey sıktı benı acıkcası ama ıyı bır haftasonu ıcın eger arkdaslarındanızada benım kadar cılgın ve matraksa beraber ızlenır
rudeonerudeone
rudeonerudeone

13 Aralık 2008 tarihinde eklendi
yani muhakkak ki amerikan gençlik filmlerine belirgin bir benzerlik var,ama yine de kendi fikrim bu tarz filmlerin de yavaş yavaş ülkemizde yapılması gerektiği,televizyonda izleyebilirsiniz şimdilik,henüz o kadar kaliteye ulaşmadı sinemada izlemek için,ama öylesine izleyip sıkılmadan bitirebilirsiniz filmi.oyunculuklar,senaryo,konu vs. ile ilgili yorum yapmaya zaten pek gerek yok,zira bu tarz şeylere ihtiyaç duyulmuyor,bir kaç bacak ve bir kaç kutu jöle yeterli.
gskaltay
gskaltay

29 Ocak 2007 tarihinde eklendi
başarısız bir film alp kırşan dışında komedi unsuru yok tavsiye etmem...
sesqie
sesqie

29 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Fena değilden biraz daha iyiydi. Bazı oyuncular çok başarılı olamasa bile geneli iyiydi... Yalnız film dersane filmi ama ÖSS işin içinde yok gibiydi:)... Gençlik filmlerini sevenler gitmeli...
ilsalaron
ilsalaron

29 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Çılgın bir gençlik filmi. Belki çok başarılı sayılmaz, özellikle ikinci yarıda zaman zaman filmin klip havasında ilerlemesi ve bir yaklaşık yirmi dakikalık bir periyotda filmde sürekli bir siyah perdenin (filmlerde bu saçma teknik nereden çıktıysa seyircinin asabını bozuyor) hakim olması ve Mustafa Topaloğlu'nun artık seyirciye gına getiren anlamsız ?uzay? espirileri dışında ben açıkçası filmi beğendim. Alp Kırşan sakar rolünü çok başarıyla oyanmış, Yağmur Atacan (özel hayatı kimseyi alakadar etmemeli bence) rolüne çok hakim, ve en önemlisi Tuba Ünsal Vizontele Tuuba'dan sonra çok ilerleme kaydetmiş. Müzikler ise müthiş, seyretmeyenlere tavsiye ederim.
orsau
orsau

1 Şubat 2007 tarihinde eklendi
film boyunca istemeden de olsa güldüm. film güldürüyor güldürme açısından başarılı. ama sonlarına doğru da iyice bayıyor. yanlış kadro seçimi ve rol paylaşımı da var. kız oyuncular seçilirken gösterilen özen erkek oyuncular için maalesef gösterilmemiş.ama sadeec gülmek isyetenler gidebilir. yoksa ne eğitimden dem var ne de dersanecilikten.
legolas-gozde-13
legolas-gozde-13

19 Şubat 2007 tarihinde eklendi
eee idare edrr yaa şimdiye kadar izlediğim en güzel türk flimi diyebilirim yanii benim adıma :)
erdiizbul
erdiizbul

12 Ekim 2007 tarihinde eklendi
yaa eglencelı bır fılm bu da yaa benım hosuma gıttı sanatsal aktıvıte bu fılmde de var ama ıstee eglenıo ınsan vasat deıl ama
bestella
bestella

9 Nisan 2007 tarihinde eklendi
filme çok güzel diyemem ama vakit geçirmek için izlenir.abartılacak kadar güzel bir film değildi.
sinema
1 ziyaretçi
7 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Büyük beklentilerle gitmemeniz gereken bir film, eğer böyle yaparsanız eğlenirsiniz ama filmden çıkınca aklınızda hiçbirşey kalmayacak (müziği hariç) böyle bir film işte. Sadece eğlenmek isteyenler gitsin.
andersevdaluk
andersevdaluk

2 Şubat 2007 tarihinde eklendi
az önce geldim filmden ve tabiki filmi izlediğim arkadaşlardan sonra ilk yorumlarımı sizlerle paylaşıyorum.. filmden zaten fazla bir beklentimiz olmamalı.. geyik bir film,amacıda buydu filmin.. sırf türk filmi diye de ezmeye gerek yok bence, bu tarz çok film yapmadık, ama umutluyum.. bu genç potansiyeli olduktan sonra benzer filmlerle daha sık karşılaşacağız ve daha iyiye gidecek.. şimdilik olay budur.. başlangıç için fazla yüklenmesek ii olur; 7/10
lordvoldemort-1903
lordvoldemort-1903

16 Mart 2007 tarihinde eklendi
çok iyi bir filmdi her yönden :DDD
nabutada
nabutada

25 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
vasat bir yapım.Ama can sıkıntısından izlenir
sinankaldan
sinankaldan

2 Şubat 2007 tarihinde eklendi
film aklımı karıştırdı gerçekten çünkü filme kötü diyemem ben güzel demeyi hakediyor esprileri yerindeydi(bi kaç tane hariç)taM bir gençlik filmi bence arkadaşlarınızla iyi vakit geçirmek istiyorsanız eğer bu filmi izleyin yeter ama şöyle bir eksik var filmde gerçekleşecek olayları önceden tahmin edebiliyosunuz ve de haklı çıkıyorsunuz tahminlerinizde bu da film için eksi bir not bundan başka kötü birşey göremedim müzikler çok hoştu belirmemezlik etmeyelim 10/7