Fazla bir şey beklemeden izlemek gerekir. Özellikle seslendirme berbat.. Genel olarak eğlenceli ve sıcak bir film ama yönetmen kötü olunca biraz keyfi kaçıyor. 5/10
bence tamamiyle gereksiz yapılmak için yapılmış boş bir film iyi yanlarıda var tabi genel anlamda komik bir film daha iyi oyuncularla daha iyi bir film oluşturulabilirdi yinede vakit geçirmek için izlenir fena sayılmaz ama fazla bişey ummayın...
Diyaloglar çok kötü yazılmış.Tamam böyle filmler çok gördük ama o filmlerde oyuncular kurtarabiliyorlardı filmi,bu filmde ise oyunculuklar çok çok çok ama çok kötü.Tavsiye etmem.
ya aldığı puan kadar bi film kötü demek istemiyorum hiç olmazsa deniyoruz bişeyler yapmayı ama yinede ucuz buldum bu filmi amerikan pastası gibi bişey yapmaya çalışmışlar sanki ama başaramamışlar ...
filme önyargısız gittim ama sonuç pek iyi degildi.cok amacsız gibi geldi bana.en çokta mustafa topaloglu pakize suda cüneyt arkın ın konustukları bölüm sıkıcıydı.
bence çok gereksiz bi film..espri yapılmaya çalışılmış ama becerememişler..filme bi arkadaşımla gittik ve gerçekten hayal kırıklığına uğradık diyebilirim bikere en azından 13+ olmalı çünkü salonda bisürü çoluk çocuk wardı saçma sapan herşeye gülmelri insanın sinirlerini bozuyo..cinsel içerikli öğeleri komediyle birleştirmeye çalışmışlar bence ama ddiğim gibi çok gereksiz.belden aşağı filmlerden hoşlananlar için ideal bi film bana kalırsa gitmeye değmez..
çook güzel çook eğlenceli çook komik bir film.süper ya kesinlikle izlenmesi gerekiyor.tamam belki sanatsal bir yaanı yok ama tatil zamanında gidilmesi gereken bir film.çok güleceksiniz.alp kırşan harika bu arada.