Çılgın Dersane
    1,9
    Çılgın Dersane hakkında görüşlerin ?

pi-bro
    pi-bro

16 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    iyi değil ama çok da kötü değil.tek olumlu tarafı normalde hiç sevmediğim okan karacan'ın komik olmasıydı
    cha-cha-92
    cha-cha-92

hç beğenmedim
    dans-valley
    dans-valley

15 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    Turk filmleri arasında ev iyisi denebılır ama yabancı fılmlere daha yetışememişiz. . .
    ozge-goksu
    ozge-goksu

15 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    hayatımda gördüğüm en güzel film.süper ya:-)
    njoi
    njoi

15 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    müzo pitt'e katılmamak elde değil. cidden hayatımda izlediğim(daha doğrusu izlemek zorunda kaldığım) en kötü filmdi. sinemaseverleri alaya almışlar , ortaya ortalama bir tv dizisinden bile daha kötü bir film çıkmış.yazılan yorumları okuyunca beynimden vurulmuşa döndüm , izlediğim en iyi film , şahane vs. yazıktır, yapmayın etmeyin sinemaya dair ne vardı filmde? baldır bacak görmek istiyorsanız gidin ama en iyi türk filmi diye yorum yazmak akla ve mantığa sığmaz. bizim, çoğunuz bilmese de zeki demirkubuz'umuz var , nuri bilge ceylan'ımız var derviş zaim'imiz var. onlara destek vereceğimize bizlerle dalga geçen insanlara veriyoruz desteği .1/10.
    ano91
    ano91

14 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    filmin konuyla alakası yok.tamamen belden aşağı espiriler ve davranışlar var.filmin konusunu ancak sonlarda anlıyabilirsiniz.film belden aşağı oldu için sıkıc değil.zevkle izlediğimi söyleyebilirim.
    orhan0089
    orhan0089

14 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    su anda vizyondaki en iyi turk filmi bu film izlenmeli
    hassancakir
    hassancakir

12 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    Çok güzel bir yapım olmuş. emeği geçen herkese tşk. hiç düşünmeden sinemaya bu film için gidin derim ben. mükemmel. özellikle mehmet aslan çok iyi oynamış rolünü. türk sinemasına bir renk daha gelmiş oldu. tebrikler!!!!
    halilkck
    halilkck

12 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    Filme Turk Fılmlerı Arasında Bakarsak Suankı En Iyı Turk Fılmlerınden Bırısı Ancak Yabancı Sınemaya Daha Cok uzaklardayız.
    kemal-ulupinar
    kemal-ulupinar

12 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    Gerçekten biz gencler için çok eglenceli bir film olmus.Şu nalet olasıca ÖSS sınavından önce bu tür komedi tarzında filmlerin ve böyle türk filmlerinin ortaya cıkması gecekten cok super...Tebrikler!!!
    melezfb077
    melezfb077

11 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    yaa kesinlikle vakit kaybı bence kötü bi filmdi..konu yok sadece makara olsun die yapılmış bi film..ama bence makarada yok..
    darkpower-2
    darkpower-2

11 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    Diyaloglar çok kötü yazılmış.Tamam böyle filmler çok gördük ama o filmlerde oyuncular kurtarabiliyorlardı filmi,bu filmde ise oyunculuklar çok çok çok ama çok kötü.Tavsiye etmem.
    -Morothar-
    -Morothar-

10 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    Kotu bir filmdi.Oyunculuk cok kotuydu.Cogu sahne ansizin bitti insanlar birseyler beklerken diger sahneye gecti.Ayrica film boyunca dalgali bir deniz goruntusu ekrana verilip duruldu o da sacmaydi.Bu tarz filmleri turklere uygun bulmuyorum.cunku insanlar kendi kulturune uygun filmleri guzel yansitabililer.Bu film de bize uygun olmadigindan beceremedik oynamayi.Ayrica Cuneyt Arkin gibi bir ustat nasil bu rolleri kabul eder anlam veremiyorum.Cok komik durumlara dustu.Cok gulunctu o halleri yakistiramadim yazik!!! Filme beni biraz guldurmesinden dolayi 4 veriyorum.Ayrica sunu da soylemeliyim bu tarz filmlerde Punk yada punk-rock müzik kullanmalıydılar diye dusunuyorum.basarili olmus ornek filmlere baksinlar.Bunu göreceklerdir.
    etna-m
    etna-m

10 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    össye hazırlanan biri olarak söylemeliyimkii bütünn öss stresinizi yokedecek bi film:D çok eğlenceliydii
    mrtua-kc
    mrtua-kc

10 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    tek kelimeyle süpper bir film di hatta o kızın bikinisinin açılma sahnesi manyaqtı vee kızlarıda manyaq filmin herkeze tavsiye ederim süpper bir film !!!!