Berbat. Bu filme 685.000 seyircinin gitmesi üzüntü verici. Arkadaşlarımın gülüp, eğleniriz ısrarı üzerine gidip bir milyon kere pişman olduğum verdiğim 10ytl 'nin 1 kuruşunu haketmeyen berbat bile değil 'gerçekten berbat' film.
İyi gişe yapmasına rağmen çokda seyretmeye katlanılacak bir film değil.Ortalama 18 yaş grubuna hitap eden bir film.Senaryosu beş para etmeyiyor sadece kadrosu iyi.Birde tabi müziğini unutmamak lazım.Gerçekten iyi!
mantikli ve akla hitap eden bir tarafi yok!!!!!!yabanci filmlerdeki cinsel istegi tamamen sacma sekilde sergilemeye calismislar!!!vaktinize ve paraniza yazik!!!!!!
Fragmandaki şarkının etkisiyle ve favori radyo programcım Okan Karacan için gittim,en azından 'Neşeli Gençlik' ten daha yenilir yutulur bir film çıkmış ortaya...
bence çok gereksiz bi film..espri yapılmaya çalışılmış ama becerememişler..filme bi arkadaşımla gittik ve gerçekten hayal kırıklığına uğradık diyebilirim bikere en azından 13+ olmalı çünkü salonda bisürü çoluk çocuk wardı saçma sapan herşeye gülmelri insanın sinirlerini bozuyo..cinsel içerikli öğeleri komediyle birleştirmeye çalışmışlar bence ama ddiğim gibi çok gereksiz.belden aşağı filmlerden hoşlananlar için ideal bi film bana kalırsa gitmeye değmez..
bir gençlik filmi bile olsa bence daha iyisi yapılabilirdi ben oyunculukta hiçbir naturellik göremedim sadece başlıktan bile faydalanarak çok daha iyi bir filmi ben bile yapardım espriler çok bayağıydı ve oyuncularda da aşırı bir kasıntılık vardı bence çağımızın senaristleri daha iyi filmler üretebilir ama böyle filmler kötü gidişatın habercisidir bence(özellikle emret komutanım) insanları sinemadan sğutmak istemiyorsanız bence daha iyi filmler yazılmalı