Siyahatlyprens
12 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
yeter ama artık bu amerikan sineması özentiliği... komedi olsun diye yer yer cüneyt arkın gibi türk sinemasının en delikanlı adamına bile zaman zaman şebeklik yaptırmışlar, kesinlikle çok sıkıcı, ayrıca oyuncuları çok yapmacık ve amator, bir o kadar komediden uzak, senaryosunda eksikliği olan, amerikan sineması özentiliği kokan, sonunu zor getiriğim ziyadesiyle vakit kaybı yaşatan bir film olmuş..türk sinemasını daha iyi yerlerde görmek istiyoruz...
bence tamamiyle gereksiz yapılmak için yapılmış boş bir film iyi yanlarıda var tabi genel anlamda komik bir film daha iyi oyuncularla daha iyi bir film oluşturulabilirdi yinede vakit geçirmek için izlenir fena sayılmaz ama fazla bişey ummayın...
Gidiklasalar daha fazla gülerdim,ya bilmiyorum o kadar amerikan filminden sonra komik gelmiyo,yapmacik hareketler,igrenc gülüsler,yok bize dramalar yakisiyo ama komiklik gercektende cem yilmaz,yilmaz erdogan ,beyaz in tekelinde galiba:P
Fazla bir şey beklemeden izlemek gerekir. Özellikle seslendirme berbat.. Genel olarak eğlenceli ve sıcak bir film ama yönetmen kötü olunca biraz keyfi kaçıyor. 5/10
prime time öncesi saat 16,00 başlayıphaberlerden önce bitecek şekilde tvlerde gösterilebilir çünkü layık olduğuyer orası kötü deil ki berbat anlamıyorum türk sineması yükseliyor yükseliyor bğir anda düşüyor böyle filmler yüzünden yazık yaww