kemal-ulupinar
12 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Gerçekten biz gencler için çok eglenceli bir film olmus.Şu nalet olasıca ÖSS sınavından önce bu tür komedi tarzında filmlerin ve böyle türk filmlerinin ortaya cıkması gecekten cok super...Tebrikler!!!
müzo pitt'e katılmamak elde değil. cidden hayatımda izlediğim(daha doğrusu izlemek zorunda kaldığım) en kötü filmdi. sinemaseverleri alaya almışlar , ortaya ortalama bir tv dizisinden bile daha kötü bir film çıkmış.yazılan yorumları okuyunca beynimden vurulmuşa döndüm , izlediğim en iyi film , şahane vs. yazıktır, yapmayın etmeyin sinemaya dair ne vardı filmde? baldır bacak görmek istiyorsanız gidin ama en iyi türk filmi diye yorum yazmak akla ve mantığa sığmaz. bizim, çoğunuz bilmese de zeki demirkubuz'umuz var , nuri bilge ceylan'ımız var derviş zaim'imiz var. onlara destek vereceğimize bizlerle dalga geçen insanlara veriyoruz desteği .1/10.
film araya komediler serpiştirilmiş erotik bir film amerikan pastası tarzı birşeyler yapılmaya çalışılmış yüze göze bulaştırılmış. oyunculuk berbat senaryo hafif konu delik deşik bir sürü açığı var. kızlar güzel:)
filmin jenerik müziğinden başka hiç birşey güzel değil.bırakın bu özentiliği artık ya.böyle filmler çekerek Türk sinemasının ilerleyeceğinimi düşünüyolar acaba.
Bu ülkenin çıldırmaya değil eğitilmeye ihtiyacı var. Onca olay cereyan ediyor her kafadan bir ses çıkıyor. Medyamız insanları potansiye suçlu ilan etmeye devam ederken, sinema adı altında apaçık bir suç işleniyor, devlet görmezden gelmete devam ediyor. Hakikaten bi filmin adına bakın.Kime nasıl ve ne mesaj vermek isteniyor acaba.Eğitim eğitim die yırtınıoruz geri kalmışlktan söz ediyoruz. işte bu film bütün bunların cevabını veriyor aslında. eğitim yuvalarını eğlence sektörüne çeviren çılgın insanların bir mekanı olarak sunmak. Kısaca dersaneler, okullar yani eğitimde neymiş dercesine bu kadar yoz bir film işte.nerde bir olay patlak verir hemen eğitim deyip tüm suç ailelere yüklenir. ailede eğitimin önemi vurgulanır.okuldaki eğitim boş yani.
tek kelimeyle süpper bir film di hatta o kızın bikinisinin açılma sahnesi manyaqtı vee kızlarıda manyaq filmin herkeze tavsiye ederim süpper bir film !!!!