Çılgın Dersane
1,9

Alp T.
Alp T.

19 Şubat 2013 tarihinde eklendi
Film Hababam Sınıfı'na benzese de biraz vasat olmuş. Daha iyisi olabilirdi. 2.5/5
sugarly-2
sugarly-2

27 Mart 2007 tarihinde eklendi
olağanüstü kötü bir film...hatta türk sinemasının en kötü filmleri arasında zirveyi zorlar...
mbozbayir
mbozbayir

1 Şubat 2007 tarihinde eklendi
sadece zaman kaybı..10/2
burcuhazal
burcuhazal

3 Şubat 2007 tarihinde eklendi
bence bazı arkadaşalar yanlış düşünüyo ben beğendim aman aman değil ama söledikleri kadar kötü değil ben o yorumlardan sonra daha çok beğendim belki yaşamamışlar ama bu dönemki gençlik ciddi anlamda böle bende böyleyim bunda kötü bişeyde yok sanki yanlışmış gibi göstermeyelim
finallyfree89
finallyfree89

17 Şubat 2007 tarihinde eklendi
bir gençlik filmi bile olsa bence daha iyisi yapılabilirdi ben oyunculukta hiçbir naturellik göremedim sadece başlıktan bile faydalanarak çok daha iyi bir filmi ben bile yapardım espriler çok bayağıydı ve oyuncularda da aşırı bir kasıntılık vardı bence çağımızın senaristleri daha iyi filmler üretebilir ama böyle filmler kötü gidişatın habercisidir bence(özellikle emret komutanım) insanları sinemadan sğutmak istemiyorsanız bence daha iyi filmler yazılmalı
datalay17
datalay17

8 Şubat 2007 tarihinde eklendi
film gerçektn kötüydü. hiç beenmedim. bence gitmeyin paranıza yazık.ve öss bu kadar hafife alınmamalıydı...
erdiizbul
erdiizbul

12 Ekim 2007 tarihinde eklendi
yaa eglencelı bır fılm bu da yaa benım hosuma gıttı sanatsal aktıvıte bu fılmde de var ama ıstee eglenıo ınsan vasat deıl ama
bestella
bestella

9 Nisan 2007 tarihinde eklendi
filme çok güzel diyemem ama vakit geçirmek için izlenir.abartılacak kadar güzel bir film değildi.
sinema
1 ziyaretçi
7 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Büyük beklentilerle gitmemeniz gereken bir film, eğer böyle yaparsanız eğlenirsiniz ama filmden çıkınca aklınızda hiçbirşey kalmayacak (müziği hariç) böyle bir film işte. Sadece eğlenmek isteyenler gitsin.
monopoly
monopoly

9 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Basit fikirler,basit filimler.
-ngel-lll
-ngel-lll

1 Mart 2007 tarihinde eklendi
açıkçası ben önce önyargılıydım film konusunda ama filme gittiğimde gerçekten çok şaşırdım ve acayip beğendim çok güzel bir film olmuş
bbbegummm
bbbegummm

8 Şubat 2007 tarihinde eklendi
bence film çok güzeldi bn şahsen çok güldüm ve eğlendim. mutsuz bir gününüzde çok rahatlıkla eğlenebilirsiniz....
alba42
alba42

3 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Amerikan pastasına özenmeye çalışıyorlar.Kızları ön planda tutmaya çalışıyorlar ama çok başarısız.İğrenç ötesi bir film.Tv de rastlasanız bile izlencek bir film değil.10/1
cherie2389
cherie2389

5 Eylül 2007 tarihinde eklendi
izleyene hiçbirşey kazandırmycak sacma sapan bi özenti filmi.boykot yapıp izlenmemeliydi zamanında.berbatt
andersevdaluk
andersevdaluk

2 Şubat 2007 tarihinde eklendi
az önce geldim filmden ve tabiki filmi izlediğim arkadaşlardan sonra ilk yorumlarımı sizlerle paylaşıyorum.. filmden zaten fazla bir beklentimiz olmamalı.. geyik bir film,amacıda buydu filmin.. sırf türk filmi diye de ezmeye gerek yok bence, bu tarz çok film yapmadık, ama umutluyum.. bu genç potansiyeli olduktan sonra benzer filmlerle daha sık karşılaşacağız ve daha iyiye gidecek.. şimdilik olay budur.. başlangıç için fazla yüklenmesek ii olur; 7/10