oldukça uzun zaman önce izledim ancak izledikten sonra beğendiğimi hatırlıyorum.bir kaç sahne kazınmış aklıma,oyunculuklar oldukça başarılı.izlenebilir.
Benim de çok eskiden izlediğim bir film.Demode ve saçma sapan senaryolarla işlenmiş kovboy filmlerinin aksine bana vahşi batı tarzı filmlere bakış açımı değiştiren filmlerden biri olmuştu.. İlk bakışta sıradan bir proje görüntüsü vermesine rağmen aslında Hızlı ve Ölü kendisini izlenesi film haline getiren popüler oyunculardan kurulu....
İzlediğim en iyi western tarzı filmlerden biri.Oyuncular tabiri caizse cuk diye oturmuş.Gene Hackman ve Russel Crowe'nin karizmaları göz büyülüyor.Kesinlikle izlenmeli...Bu arada filmden 10 sene sonra adından söz ettiren olan Testere'nin Tobin Bell'i de kendinden söz ettiriyor.
sağlam, sürükleyici bir film. bu tarzda çok film izlediğimi söyleyemem. belki daha iyileride vardır ama ben keyifle izledim. biraz daha yüksek puan alabilirmiş.