Yakup
1 değerlendirme
27 Temmuz 2023 tarihinde eklendi
Film normal ama 1.cisi tum dunya bunu bilmeliki islamda cani allah verir allah alir . Eger kul alirsa . Cennet yüzü goremez . Vs uzatmayak ve neden hemen kisa surdu . Bu kadar kolay bitmemesi lazım... I tell u everybody, in muslim religion, u cant kill people u cant .. if u did or do . U will go hell like forget heaven. So paka ribeta .
Gayet başarılı bir film. Ama her yabancı filmde olduğu gibi müslümanların terörist olduklarını vurgulamaya çalışmışlar. Oysa ki filmin küçük bir kısmında teröristlerin sadece islamı kullandığını görüyoruz. Ayrıca fransız genci boy abdesti aldırmadan nasıl müslüman ettiler oda muamma...
konular cok içiçe geldi bana ve ayrıca biraz değil bayaa bi fransız yanlısı, müslümanları kötü gösteriyorlar.Film dahi olsa kelime-i şahadeti düzgün söylemeleri lazımdı. 10 üzerinden 4
bayramda aldım ve olabildiğince beğendim. müslüman-fransız çatışması süper anlatılmış. biraz müslüman düşmanlığı var ama olsun filmde gerçekten inanan ve iyi müslümanlarda vardı... sinepuana belki ortalaması yükselir diye 10 verdim ama olmadı 10/7.5 hatta 8!
Çok sağlam oyunculukların yanında aşırı hızlı ilerleyen ve daldan dala atlayan sahnelerle insanın kafasını karıştıran bir film. bu kafa karışıklığı film güzel mi kötü mü? anlamadım sorusunu sordurdu bana! filmin konusunu anlıyorsunuz tabi ki ama çok karışık anlatılmış. kim kiminle nerde ne zaman nereye? karmakarışık gidiyor. şahsen hiç beğenmedim oyuncuklar için 5 puan alır benden 10/5
Mesajlar içeren bir film. Sıkılmadan izledim. Olaylar seri gelişiyor. Bazı sahneler kurgu olarak gerçekten güzel. Baştaki vurulma sahnesi gibi. Bütün sahneler öyle düşünülmüş olsa 9 dan aşağı puan almazdı. Değil ama.. Geniş açıdan bakarsak oradaki Fransızın teröriste dönüşme hikayesi, Dünyadaki her ülke ve ailenin ibret alması gereken bir süreç..
bazı noktalari guzel yakalamislar: oncelikle ailesinden gerekli sevgiyi goremeyen insanların baska yerelere kayabilecegi gibi. satir aralarinda bu tarz noktalar gorebiliyorsunuz.çok beğenmesem de, sonuna kadar sıkılmadan izledim.
konu itibarı ile ilginç değil. ilişkiler hızlı ancak sonunu iyi bağlamışlar. ayrıca fransızların istihbaratının ne kadar güçlü olduğunu da gözler önüne seriyor. son zamanlarda yükselmeye başlayan bir klişe; müslüman terorist olamaz ve kendini patlatamaz... triator kadar olmasa da seyredilebilir 6/10