Filmin çoğu boş konuşmalar ve gereksiz sahnelerden ibaret.ben şahsen filmden daha fazla hareket bekliyodum..filmin en güzel yanı sonu oldu gerisi boş.vasatı aşamayan basit bi film olmuş zaman kaybı10/4
Birbirine entrika çeviren dolandırıcıların hikayesi. Bir süre sonra entrikalar birbirine giriyor ve fazla abartı insanı sıkıyor, ticari ve sıradan. 4 puan
Kim ne deRse deSin Fransız SinemaSını SeviyoRum. AksiyonLa İnce Komediyi harmanLayan Kendine özGü bir taRzı vaR.. fiLmLerin HepSi biRbirine benziyoR Ama yine de eÐLeniyoRum. Hollywood aksiyon fiLmLeri için Fbi ne ise FranSız fiLmLeri içinde devlet poLisLeri o. Her fiLmLerinde polisLeri mutLaka kuLLanıyoRLar. Hollywoodda KahramanLar geneLLikLe PoLisLer oLurKen Fransız fiLmLerinde KahramanLarımız Hep poLisLeri atLatıyorLar. Cash insanLarın Çoğuna SıkıCı geLebiLir Ama inCe espriLerden hoŞLanan kişiLer için Çok eğLenceLi bir fiLm.
daha iyi alternatif filmler var oceans serisi veya banka işi gibi.....senaryo sürükleyici deil kısıtlı aksiyon var...jean reno gibi bir kaliteyide böyle bir filmde izlemek çok üzücü açıkcası 10/3...iyi seyirler.