4,2
Sahtekar hakkında görüşlerin ?
11 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Angelina jolienin aman aman bir kompozisyon cıkardıgını düsünmüyorum bu rolü yapacak en az 20 aktris var sanırım bazı arkadaslar da angelinayı seksi imajından sıyrıldıgı için basarılı bulmus hani su vücütsuz sanat.Hatta iki üç yerde amatörce oynadıgını bile söyleyebilirim(filmin basında yataktan kalkma sahnesi) Film ise angelina jolieden daha basarılı.Eastwood bence bazı yerlerde filmi gereksiz yere kasvetli bir havaya sokmus olsa da izlenesi bir seyirlik fakat su sıralar bundan cok daha iyi filmler de mevcut 7/10
8 Mart 2009 tarihinde eklendi
Oldukça kalite bir film,tüm kurgu Angelina Jolie üzerine kurulmuş ve Joliede bu yükü oldukca başarılı bir şekilde kaldırmış bence..Eastwood son dönemde en iyi Hollywood filmlerine imza atmaya devam ediyor.Filmde dram öğeleri oldukca başarılıydı fakat pek sürükleyici bulmadım açıkçası...10/7
11 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Gerçek bir hikayeden yola çıkan bir film yaşadığı acılarla daha da olgunlaşıp dimdik ayakta kalabilmeyi başaran bir kadının mücadelesini anlatırken,Clint Eastwood sömürüye açık bir konuda kurban durumundaki çocukların hiçbirini ağlatmayıp ahlak dersi veriyor.Gözyaşı üzerinden gişe peşinde koşanlara duyurulur.
26 Eylül 2009 tarihinde eklendi
Filmin adıyla hiç alaksı yok..Film güzel farklı ve yaşanmış bir hikayeyi anlattıgından bukadar da olmaz dedirtiyor bazen.. konu güsel işlenmiş..
19 Eylül 2016 tarihinde eklendi
Gerçek bir olaydan esinlenmiş dram ağırlıklı bir dönem filmi. Dönemin Amerikan polis sistemine eleştiriler getiren daha ağırlıklı olarak ta bunun üzerinden ilerleyen ve tabi bunun yanında kaçırılan çocuğunun peşinden giden bir annenin polislerle yaşadıkları hem psikolojik hem de fiziksel harplara karşı olan mücadelesini anlatılan bir kaçırılma hikayesi. Bu hikayeyi farklı kılan polislerin anneye karşı olan tavrı oluyor tabi ki. Bunun dışında kalan şeyler bir kaçırılma hikayesi.

Amerikan polisi o dönemde de sert tavırları ile eleştiriliyormuş ve hala daha çifte standartlarla, orantısız güçle alakalı çok büyük sıkıntılar mevcut. Onlarca yıla rağmen pek ilerleyememişler demek ki. Angelina Jolie'nin oynadığı filmler arasında kalitelilerinden birisi benim gözümde. O da gayet başarılı bir biçimde oynamış.

Clint Eastwood gayet başarılı bir iş çıkarmış. Eleştirilebilecek yerleri olabilir ama genel anlamda dönemim havasını, o ağır dramı ve annenin stresini bize iyi aktardığını düşünüyorum. İzlenilesi filmlerden birisi. İyi seyirler... (Criticker Puanım: 72/100 , IMDb: 7/10)
31 Ocak 2009 tarihinde eklendi
yaklaşık bir kaç saat önce izledim. Biraz temposu düşük bir film ama bu da sanırım konunun yaşanmış bir olaydan alınmasından kaynaklanıyor... Sonuç olarak beğendim... sonunu merak ediyorsunuz... son dönemlerde izlediğim fimler arasında en azından farklı... ama gerçek oluşu üzücü...Angelina Jolienin canlandırdığı bu kadını tanımak isterdim, hayran olmamak mümkün değil..
17 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
filmin gerçek bir olaydan yola çıkması gayet cezbediyor izletme konusunda. oyunculuğa gelince angelina ağlama sahnelerinde yüzünde bir gülümseme olduğunu fark ettiriyor bu konudan ağlamalar inandırıcı gelmedi bana ağır tempoyla ilerleyen ama detay verdiği için sıkmayan bir yapım olmuş. tabiki yönetmenede saygımızı sunalım. 10/7
15 Ağustos 2011 tarihinde eklendi
uzun olmasına rağmen güzel bir filmdi.izlenmeli bence.
1 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Böylesine orjinal ve gerçek bir hikaye çok daha etkin ve vurucu anlatılabilirdi.Clint Eastwood 1920 Amerikasını ve polisini çok sıkı bir şekilde eleştirmiş.Film ve hikaye çok güzel fakat maalesef sıradan filmler rafına kaldırılmaktan kurtulamayacaktır.6/10
19 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
bari gerçek bi film yapcanız, sürükleyici bi film yapın. izlerken uykum geldi ya. çok uzatmışlar filmi. bide angelinanın tipi nerdir öle ya. çok çirkindi filmde. 10/6 veriorm
6 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Angelina Jolie 2009 yılı oscar ödülleri için bu filmle en iyi kadın oyuncu rolüne aday.Açıkcası güzel oynamış ama oscarı hakedecek bir oyunculuk sergilediğini düşünmüyorum.Film gerçek hayattan yola çıkılarak yapılmış.Bu yüzden filmde şu şöyle olsaydı diyemiyoruz.Genel olarak ve işleniş olarak seyredebilecek bir film olduğunu düşünüyorum.Çok mükemmel olmasa da o zamanın şartlarında Los Angeles polis departmanının ne kadar kötü bir halde olduğunu açıkca ortaya koyuyor.Filmde özellikle çocuk oyuncuların üstün derecede ve hissettirici oyunculukları filmin önemli bir artısı.
1 Şubat 2009 tarihinde eklendi
dram suc biyagrafi?
sınıflandırma neden geniş tutulmuş anlayamadım.guzel bir film ama durağan bir dram canınızı sıkabilir gece izlenilmemeli uykunuz gelebilir.Konu abartılı gibi geliyor ama gercek olaydan alıntıymış?
mesela angelina ya al bu oğlun dedikleri sahne onunda kabul edişi çok basit olmuş ,benzeer birkaç basit sahne filmden kopmanızı ve popcornun filmden daha lezzetli olduğunu dusunduruyor:)bu yorum gidip gitmemeniz konusunda yon verecekse siz en iyisi operasyon valkrye i izleyin derim.
7/10
angelina hatırına:)
9 Şubat 2009 tarihinde eklendi
nerde bu filmin sonu? yoksa clint usta sonunu bize mi bırakıyor.
3 Şubat 2009 tarihinde eklendi
süper bir hikaye...
ama bu kadar güzel konulu bir film çok daha etkileyici olabilirdi..ben herkesin dediği gibi angelina j.nin çok başarılı bir oyunculuk sergilediğine inanmıyorum.bence yaşanmış bir hikaye için başarısız bir aktarım olmuş, filme kesinlikle kötü demiyorum izlerken hiç sıkılmadım ama kuşkusuz bu konu daha başarılı işlenebilirmiş..
29 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Pnkie henüz bu filmi izlemedim... Ama yaptığın bu yorum kafamda soru işaretlerine neden oldu, bi film insanda nasıl böyle duygu fırtınalarına neden olmuş diye.. (Bir anne olmamama rağmen çok etkilendim. Filmi izlerken defalarca boğazım düğümlendi, bazen de gözyaşlarımı tutamadım.) Çok etkilenmişsin anladığım kadarıyla :)