maytas
7 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Bazı arkadaşlar filmin bağlantısız olduğunu belirtmişler.Bence hiç de öyle değil.Dikkatli izlendiğinde her konun birbiriyle bağlantılı olduğu görülecektir.Gerçek hikayeyi konu alması filmi daha ilgi çekici yapıyor.Angelina jolienin mükemmel oyunculuğu ile süslediği bu filmi seyrederken insanın bazen isyan edesi gelmiyor değil.Bir başyapıt olmasa da kisinlikle güzel, izlenebilir bir film.
bir çok boş filmin arasında bu denli anlamlı ve değerli filmleri izlemek gerçekten sevindirici...Filmin konusu çok ilginç olmasa da gerçekte yaşanmış bir olay olması ve angelina jolienin oyunculuğu sizi filme bağlıyor...kusursuz ve mükemmel denilemez ama bence anlatmak ve vermek istediğini film izleyiciye aktarıyor...etkileyici idi..izlenmesi gereken bir film..iyi seyirler..
Açıkçası birçok arkadaşın abartmasını anlamadım "şahane, mükemmel vs." gibi diyerekten.
Herşeyden önce film daldan dala atlıyor (Seri katil, annenin azmi, polis teşk. yozlaşması vs. ) ama bu konular ve daldan dala atlamalar bi türlü ortak bir sekansta harmanlanıp bize sunulamıyor ne yazıkki kimi zaman da kopuk gelişiyor...
Kötü bir film mi ? Tabii ki hayır, ama en iyi filmi bırakın kazanmayı aday dahi olmaması zaten şaheser demeyişimin sağlam bir kanıtı "en azından"...
Jolienin oyunculuğu güzel nadiren abartıya kaçıyor, gerçi filmin gidişiyle hep farklı olan sonu bekliyosunuz ama bi türlü gerçekleşmiyor...
İzleyin derim ama çok büyük beklentiniz olmasın...En azından Eastwood abimizin Unforgivenı ve Mystic Riverı bu filmi solda sıfır bırakır...8,3/10
Bi ara o kadar çok sinirlendimki sonra film olduğunu hatırlayıp sakinleştim :) gerçekten o kadar çok üzülüyorsunuz izlerken. Yönetmen izleyicinin duygularını gerçekten iyi kontrol ediyor, başyapıt olabilir.
Tek kelimeyle harika olmuş..Sürükleyici ve etkileyici gerçektende..Olayların bir an önce çözülüp sona varılmasını bekliyorsunuz..İzlemeyen çok şey kaçırır.9/10
izlemelisiniz... bir filmin hem bu kadar durgun hem de bu kadar sürükleyici olabiliceğini tahmin edemezdim ,yerimde duramadım izlerken kah sinirden kah sevinçten zıpladım durdum, harika..
Bende filmi çok beğenenlerdenim bir filmin uzun olması o filmin izlenilmeyeceği anlamına gelmez zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz bu filmde izlemek isteyenlere tavsiye olunur..10/9
ruh halinizin zayıf olduğu anda izlemeyiniz efendim.bin beter olursunuz. zaten filmin amacı sizi kıvrandırmak huzursuz etmek. bunuda çok iyi başarıyor film.yönetim,kurgu,oyunculuk,dekor hepsi eksiksiz hepsi muhteşem.ama arkasından neşeli bir popcorn filmi izlenesi geliyor o ruh halinden sıyrılmak için.8,5/10
Kesinlikle seyredilmesi gereken bir film. 7 den 70 e herkesin sonuna kadar sıkılmadan zevkle seyredebileceği bir film. Özellikle çocukları olan ana babaları daha çok etkiler.
filmi uzun bulan arkadaşlara katılmıyorum tek solukta izledim zamanın nasıl geçtiğinin hiç farkında değilim sonuç olarak angelina jolie döktürmüş clint adamım da oturmuş filmi çekmiş :):)
Jolie nin bu performansını, daha once hiç izlememiştim. Şapka çıkartılacak bir oyunculuk sahneliyor. Eastwood a 'helal olsun' demekten başka bir söz bulamıyorum.Şahane...