Mistik Olay
    2,7
    Mistik Olay hakkında görüşlerin ?

beckham0001
    beckham0001

19 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
    iğrenç ötesi bir film...konu desen yok...oyunculuk desen yok...filmden birşeyler çıkarmaya çalıştım oda yok...hayattan küsmüşseniz ve bunalım takılmaya ihtiyacınız mı var işte tam size göre bir film...(sinemaya giderken yanınıza siyah minik poşetlerden almayı unutmayın :D
    18real
    18real

ferhatkaan

bu adam hiç film yapamadı derken umarım 6.his, işaretler , köy filmlerini izleyipte bu sözleri söylemiyorsundur.
    bu filmi pek başarılı olamamış doğru ama eski filmlerine laf söyleyecek kişi filmden anlamıyor demektir.
    kahve934
    kahve934

19 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
    Kiminle konuşsam beğenmediğini söylüyor fakat ben çok etkilendim bu filmden. Depresif duygudurumumun da etkisi olabilir tabi ama o kadar gerildim o kadar bunaldım ki filmi izlerken...

17 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
    Bu yönetmen zaten film yapmayı hiç becermedi bu filmde belki bir şey var diye umut ettim ama şoke oldum desem yeridir.İnanılmaz berbat sinema adına hiç birşey vaat etmeyen konusu belli olmayan sebepsiz ölümleri anlatan yani ne başı ne sonu belli saçma sapan bir film.Yılın en kötü filmi desem yeridir.Kesinlikle izlemeyin paranıza yazık......
    cerkez2084
    cerkez2084

17 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
    ya baba bu dram mı gerilim mi bilim kurgu mu aksiyon mu [ki hiç değil] bence buna güzel bir belgesel çekselerdi daha iyi olurdu oyuncalarda bile mimil yoktu herkesin ölümüne çok alışmışlardı bari son kalan o iki kişi de ölseydi küçük kalsaydı da egzantrik bir şeyler üretselerdi yavan yavan seyrettim sonunda bende hiç bir duygu bırakmadı demek ki beğenmedim çünkü bir film beni en az 2 saat etkiler
    zlevooo
    zlevooo

17 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
    3. sınıf amerikan dizilerinden bile kötü olmuş.berbat ve anlamsız olduğunu söyleyebilirim şahsımca.ama izlemek isteyen izler...
    ozlem-gundogdu82
    ozlem-gundogdu82

17 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
    böyle bir film görmedim. çok kötü hiç mi görmediniz o mikrofonları filmi çekerken... film de geçen olaylar hakkında hiç bir açıklama yok. bir daha asla bu yönetmenin filmine gitmem dedirtecek kalitesizlikte bir film.izlerken mikrofonlar yüzünden ciddiye alamıyorsun konuyu.
    jander82
    jander82

16 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
    O kadar da abartmayın..Bi kere herkesin filmlerden beklentileri farklıdır. Mesela "The Mist" filminin sonunda insanların yarısı hayal kırıklığına uğradı ama bence çarpıcı bir sonu var. Evet her filmde aksiyon arayan arkadaşlar da bu kadar takmasınlar aksiyon olayına.Yani burda amatörce sinema eleştirisi yaparken gereksiz önyargılar uyandırmayalım. Bu filmi izlemenin zaman kaybı olduğunu düşünmüyorum. Ama film başyapıt mı? Kesinlikle değil 7/10
    blind999
    blind999

16 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
    Bence mistik olay insanı kesinlikle geren ve hiç sıkmayan harika bir film özellikle intihar sahneleri çok başarılı.gerçekten mistik bir ortam yaratılıyor.izlenmesi gereken filmlerden biri bence..
    mehmethisar
    mehmethisar

15 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
    bence filme haksızlık ediliyor. gerçekten insanın çok etkileyen güzel bir film.ancak diğer arkadaşların dediği gibi sonu iyi değil ama mutlaka seyretmeniz gereken filmlerden. yorumlara bakıpta aldanmayım derim.
    gokhankocgida
    gokhankocgida

15 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
    baslarken heyecanlı gırdık fılme..ama agıttıkce heyecan dustu ve sıkıcı olmaya basladı..bır mesaj goremedım fılmde..gercekten kral çıplak demek ıstıyorum.bır fılm kendını seyırcıye anlatmalı.seyırcıde anlamaya ugrasmalı.ama gercekten senaryo kotu mesaj yok fılmde.nerde heyecan ve gerılım.ve olumlerın nedenı neydı???bıtkıler mı?? doganın ıntıkamı mı???yoksa Allah bızı mı uyarıyor ?? suçumuz neydi bari onu bilelim??hepsi soru işareti..7 verdım.bence ustu degil.altı olabilir...
    demonkiller
    demonkiller

14 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
    Filmde mikrofonları gözümüzün içine kadar sokmuslar bukadar basit olamaz insanlarla dalga geçer gibi çok basit kurgulanmış hiç kimseye tavsiye etmem zaman kaybından başka birşey değil 10/1
    MojoRising
    MojoRising

10 Ağustos 2011 tarihinde eklendi
    Altinci Histen sonra enkaza dönen M.Shyamalan sinemasi ayni yoldan devam ediyor, evlerden uzak diyorum. O kadar tatsiz ki ; diyet bisküvi yemek gibi :)
    aixia
    aixia

13 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
    Shyamalan ı işaretlerden beri sevmem

1 tane uzaylı gösterip dünyanın işgal altında olduğuna bizi inandırmak istemişti

amacı insanları germek, filmleriyle değil ama
    yaptığı ucuz senaryolarla ve yönetmenlik denemeleriyle en kötü yönetmen listesinin en tepesine onu koyuyorum

spielberg, c nolan gibi yönetmenlerin ismiyle birlikte anılmamalı bunu haketmiyor gelelim filme

sebebi belirsiz ölümler bitkilere bağlanmış filmden hep bir macera bir inanılmaz son bekliyorsunuz ama o sonu siz düşünseniz çok daha yaratıcı olurdunuz. ve gariptir filmdeki herkes tek tek ölürken kahramanlarımız orman içinde koşup bitkilerin gazabına uğramıyor. hani cüneyt arkın filmleriyle dalga geçilir yada euro2008 de dedikleri gibi Bu Türkler Ölmezmi. vuruyoruz vuruyoruz ölmüyolar... futbol deyimiyle tabi. evt Shyamalan olsa olsa cüneyt arkın filmlerinin unutulmaz türk yönetmeni olabilirdi. ama bizim çok güzel yönetmenlerimiz var sakın onlarla karşılaştırmayalım.. 10 üzerinden sadece 3... oda sadece 3 güzel oyuncuya... o kadarcık...
    medjai78
    medjai78

11 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
    Evet aksiyon yok.

Neden illa bir aksiyon bekliyor bu insanlar anlamam. Eğer böyle esrarengiz filmin içinde aksiyon yoksa o film kötü oluyor demekki bizim insan göre. Çünkü Aşağıdaki yorumlar hep bu şekilde. Hele birisi mikrofon gözüküyor demiş :S o filmin hatası değil o gittiğiniz sinemanın hatasıdır.

Film kötü değil . Şaheserde değil. Eğlenmek için gidiyorum ben diyip Tabiki daha iyi film izleyebilirsiniz. Ama bu filmde yerin dibine sokulacak kadar kötü değil.

Köy filmine yaptıklarını yapıyor bizim insanımız bu filmede. Köy filmi fragmanı, açıklanan konusu yüzünden korku filmi sanılmıştı. Ondan sonra burada "Freddy bile daha korkunçtu" gibi saçmasapan yazılar okuduk.

Herneyse dediğim gibi filmden çok bişey beklemeyin. Ama aşağlanacak kadarda kötü değil.
    6/10