Mistik Olay
    2,7
    Mistik Olay hakkında görüşlerin ?

tnkyk
    tnkyk

18 Ekim 2008 tarihinde eklendi
    Hep merak ediyordum beyazperde deki puanlar neden bu kadar yüksek oluyor diye. Saçma bir şekilde dramatikleştirme yapılmış konu oturmadan film bitriyor 7 puan veren arkadaslara yaşıyorum. Vakit kaybedilmemesi gereken bir film
    duygu-t89
    duygu-t89

17 Ekim 2008 tarihinde eklendi
    Konusu ilginç bir film bi cumrtesii günü tek başıma sinamaya gitmştim bileti alıppp beklemye başladım benden başka kimse yoku bekleyen, filmin saati geldiğinde görewliye biletimi uzattım istediğniz yere oturun filmi birtek siz izlyceksiniz dedi
    - nasıl yaniii :D
    - film biraz korkuu siz korkmayın dedi.O an yok korkmam Mark wahlberg hayranıyım demiştim ama kocaman salonda bi tek ben olunca hiç abartısız korktum bu filmii ewde dvd de izleseydim o etkiyi wermiycekti baştan sona izlenilebilr bir film...
    serhatisci61
    serhatisci61

14 Ekim 2008 tarihinde eklendi
    sakın izlemeyin arkadaşlar bence büyük bir hayal kırıklığı bu film..senaryo falan yok saçma sapan bi konu, bu filme 7 puan çok fazla bu filme maksimum 5 puanlık bir film.izlemeyin derim..
    dfincher-2
    dfincher-2

11 Ekim 2008 tarihinde eklendi
    Shyamalan ve wahlberge yakışmıycak bi film zayıf bi senaryo bnce.izleyin ve shyamalan böyle kötü bi filmi nasıl yapmış görün.sadece shyamalanın ismi hatırına 106
    teslaxxx
    teslaxxx

10 Ekim 2008 tarihinde eklendi
    sık film izleyen biri olarak, son zamanlarda izlediğim en iyi film oldu diyebilirim. film sizi sonuna kadar merakta bırakmasını biliyor. filmin sonuyla ilgili bişeyler söylemek isterdim ama izlemeyen arkadaşlar için bişey demiyeceğim :) bu arada film bana göre hak ettiği puanı almış 7/10
    semahos
    semahos

23 Eylül 2008 tarihinde eklendi
    bende bu filmi geçenlerde izlemiştim diğer filmlerine göre baya bir farklı olmuş mark walberg iyi iş çıkarmış doğrusu farklı bir tarz denenmiş seneryoda ilginç bir yapım olmuş.
    tarhansimsek
    tarhansimsek

21 Eylül 2008 tarihinde eklendi
    Dikkat Çimlere Basmayınız! Şimdi filmin Başında Albert Einsteine ait bir söz var; doğada arıların yok olması ile insanların en falza dört yıl yaşayabilecekleri. Bu sözle zaten filmin gidişatını çizebiliyorsunuz. Dramatik bir bilimkurgu yapmaya çalışılmış velakin sınıfta kalınmış. Cidden film baya bi aceleye getirilmişe benziyor. Aslında çok ama çok güzel ve yerinde bir konu fakat örgüsü ve işlenişi pek zayıf. Konu itibari ile 7 verdim.
    tayyarsalman
    tayyarsalman

11 Eylül 2008 tarihinde eklendi
    night shyamalan çalışmaları dikkatle izlenmesi gereken bir yönetmen. Bu filmde yine senaryo sıkıntısı yüzünden zor zamanlar geçiren hollywood film yapımlarındaki sıkıntıyı görmüyoruz. Sıradışı bir senaryo ve izlenmesi gereken bir film olduğunu düşünüyorum.
    bjk40398
    bjk40398

6 Eylül 2008 tarihinde eklendi
    bu tarz yapımların izleyicisi az oluyo sanırım
    genel kitle : izlemesenizde olur çok bişi beklemeyin. 5

ii seyirler ..
    seliria
    seliria

21 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
    Filme bir bütün olarak değilde ayrıntı şeklinde bakmak istersek yönetmene özgü sıradışı kareler yaratıldığını görürüz.tedirgin edici atmosfer içinde işlenen film ne yazık ki havada asılı duruyo.Birkaç iyi Sahneden oluşmuş vasat bir film :S
    ewalove
    ewalove

20 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
    film biraz sıkıcı olsada yinede izlenebilir..bazı yerler çok duragan olmuş..biraz daha aksiyonlu olabilirdi.
    natural-disaster
    natural-disaster

19 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
    çok daha iyi yapılabilrdi.konu güzel ama :( olmamış bence
    aa-tamer
    aa-tamer

18 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
    max whalberg max payne ile muhteşem dönüyor. Haberiniz olsun...
    sezercankaya
    sezercankaya

17 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
    Bu siteye sürekli giriyorum ama o kadar filme yorum yazacak kadar vaktim olmuyor Bu filmi de bakalım niye beğenmemeişler diye izledim Film süper ve ötesi resmen Bunun nesine kötü diyorsunuz anlayamadım Zaten bu adamın tüm filmlerinin bir amacı var Yine hiç kimsenini sevmediği KÖY filmini de çok sevmiştim Milletin bir arada yaşamasının güzelliklerini çok güzel bir biçimde vugulayan bir filmdi İki kere izlemiştim Neyse bu filmde de Doğanın insana nasıl ithamda bulunduğunu görüyoruz "Sevgi ve Huzur" EEee artık ne olsun Denecek söz yok İzleyin kesinlikle de boş vakit değil Diğer şeylere de kafa takmayın Sonuçta Sinema bir anlatıdır Yok o nasıl oldu Nerden geldi Niye öyle oldu dimeyin....
    cengran
    cengran

14 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
    sakın bu filme gidip de ne zamanınızı ne de paranızı harcamayın...
    zaten mark wahlberg bu filmde neden ve nasıl oynamış hala anlamış değilim.o bile bu filmi kurtarmaya yetmemiş.o olmasa zaten filmde hatırınızda kalacak tek şey yok.
    tam bir hayal kırıklığı... 5/10