Mistik Olay
    2,7
    Mistik Olay hakkında görüşlerin ?

altayahmet
    altayahmet

23 Kasım 2008 tarihinde eklendi
    zaman kaybından başka bişey değil.kesinlikle vasat bi film.mark var diye izledim ancak çok kötüydü
    necip-elifoglu
    necip-elifoglu

23 Kasım 2008 tarihinde eklendi
    izledim ve sildim :)

tavsiye etmeyeceğim filmler arasına girdi.
    tamam bilim kurgu ama kurgusuz bi bilim kurgu diyebilirim :)

senaristler bile neden sebep olduğunu bulamamışlar, sonuna getirememişler..

10 üzerinden 4 verdim.. cok bile verdim :)
    deckard76
    deckard76

22 Kasım 2008 tarihinde eklendi
    Shymalan filmlerini her zaman ilgiyle izlemiş ve takip etmişimdir.Bu film ilginç konusuna rağmen havada kalmış ve vasatı aşamamış.İlk yarı iyi başlamasına rağmen ikinci yarı özellikle tiyatrovari sahneleri ve hep tekrarlanan rüzgarda sallanan ağaçlar numarası bir süre sonra sıkıyor.Tam bir hayal kırıklığı.Maalesef Shymalan düşüşe geçti.
    boraa-izmir
    boraa-izmir

21 Kasım 2008 tarihinde eklendi
    az önce izledim filmi.açıkçası kararsız kaldım iyi mi kötü mü diye yorum yazmakta.. ama fena değil demek en iyisi..neden mi bence kurgu süper filmin başında dedim noluyo bu film muhteşem gibi ..ne oalcak diye merakla bekledim ama sonra sıkmaya başladı bütün insanlar bundan etkilenirken aynı ortamda bulunurken başrolde oynayan insanların etkilenmemesi çok saçma geldi bana.daha güzel yapılabilirdi bence.bide filmin sonu sanki 2.si gelecekmiş gibi bir izlenim yarattı bende 2.si çıakr ama çıksada çok ama çok saçma olur diyorum aynı titanik 2 gibi :))
    üsstad
    üsstad

21 Kasım 2008 tarihinde eklendi
    film gayet güzel , senaryo bence çok iyi.izlerken çok keyif aldım.sanki bir hitckok filmi stephen king romanından uyarlama senaryo gibi keyif aldım. M. nigth shyamalan iyi bir yönetmen kim ne derse desin çok başarılı buluyorum. mutlaka izleyin derim. iyi seyirler ...
    romeo-1985
    romeo-1985

17 Kasım 2008 tarihinde eklendi
    neden puanlamada sıfır yok kesinlikle izlemeyin derim tam bir zaman kaybı hiç bişey kazanamayacaksınız:d
    volkanick
    volkanick

17 Kasım 2008 tarihinde eklendi
    M. Night Shyamalan çok iyi bir sinemacı ancak muhteşem bir giriş yaptığı sinemada giderek alçalan bir grafik sergiliyor.Filmleri çok eleştiri alıyor.Bence bunun nedeni filmin içinde öyle bir gerilim yaratıyor öyle bir merak uyandırıyorki çogu zaman final o merak için yetersiz kalıyor ve insanlar hayalkırıklığına uğruyor.Bu filmde de aynı şeyler geçerli..
    enzofrancescoli
    enzofrancescoli

14 Kasım 2008 tarihinde eklendi
    bence yönetmenin tarz filmlerinden gerçekten iyi bir konu yakalamış,bş ara sanki romero filmi izliyorum sandım büyük bi keyif aldım filmden.
    -umittheking
    -umittheking

5 Kasım 2008 tarihinde eklendi
    genel yorumlar filmi kötü olduğu ve çok az sayıda insanın beğendiği yöndefakat beğendiğimi söylemeliyim saygılar....
    kralvenom85
    kralvenom85

4 Kasım 2008 tarihinde eklendi
    Hayatımda izlediğim en saçma konulardan birine sahip olan film ne hiçbir sahnesiyle nede hiçbir oyuncusuyla sizi etkileyemiyor.VaSaT!!!
    che-tr
    che-tr

31 Ekim 2008 tarihinde eklendi
    Sıradan bir film.. Sinemada izlenecek kadar iyi bir film oldugunu düşümüyorum ve o yuzden iyiki evde izlemişim.. 5/10
    oy1131984
    oy1131984

29 Ekim 2008 tarihinde eklendi
    konusu gerçekten ilginç..ama izlenmesi gereken bir film olduğunu düşünüyorum..bilhassa doğaya zarar veren, doğanın tahribatına yol açan insanların izlemesi gereken bi film..belki sizin de başınıza böyle olaylar gelebilir :)))
    freecritic
    freecritic

27 Ekim 2008 tarihinde eklendi
    7 puan bu film için çok fazla.Film boyunca süregelen belirsizlik ve çözümsüzlük finalde bir yere bağlanır diye bekliyrosunuz ama hiçbirşey olmuyor.Gerçekten havada kalan,kötü bir film.
    dikkat-virusumm
    dikkat-virusumm

konu baya degişik aslında
    daha şaşırtıcı bıte bılırdı
    piranha-online
    piranha-online

27 Ekim 2008 tarihinde eklendi
    valla arkadaşlar ne bileyim hoşuma giden bir Shyamalan yapımı diyebilirim. The Sixth Sense (1999), Signs (2002), The Village (2004), Lady in the Water (2006) gibi filmleriyle uygulamaya başladığı esrarengiz ilginç değişik insanı ters köşeye yatıracak vb vs vs film konu/seneryo anlayışını The Happening (2008) ile devam ettiriyor. Listedeki en iyi en etkileyici filmi kuşkusuz "The Sixth Sense" filmiydi, "Signs" de fena değildi. Fakat sonrasında büyük bir hevesle izlediğimiz "The Village" ile beni acayip hayal kırıklığına uğratmıştı (acayip sinir olmuştum), "Lady in the Water" de ona keza aynı şekildeydi... "The Happening" ise ilginç konusu dünyamıza yapılanlar kirlilik savurganlık sona doğru gidiş konularını değişik bir havayla anlatmış. Ana fikir: bitkilerin, ağaçların vb insanları tehdit olarak algılaması ve sonrasında ne yapabilecekleri. En sevdiğim sahne adamımızın evde oda daki bir ağaçsı süs bitkisiyle konuşması oldu ve tabiki sonra düştüğü durum :D en iyisi baştan sona, diğer Shyamalan filmlerini düşünmeden izleyin derim... Herşeye rağmen bu adamın yapımlarını merakla bekliyorum filmlere konu/senaryoya getirdiği anlayış bakış açısını seviyorum...