gerçekten bence uzaylılardan zombilerden kurtulmuş bir film konusu bu açıdan çokk güzel kanımca farklı olmuş insan film sonunda hakkaten söyle bir düşünüyor gerçekten böyle bir şey neden olmasın diye doğaya verdiğimiz zararı kimse düşünmüyor...
son zamanlarda izlediğim en etkileyici filmlerden bir tanesi.size sadece bir teori sunuyor ve düşünme,bulma,hesaplama,sorgulamayı tamamen ellerinize bırakıyor.sizi alıp bir yerlere tşımıyorum,sadece gdebileceğiniz yolları gösteriyor,filmin başından sonuna kadar benliğinizi ve bu dünya için neler yaptığınızı sorgulatıyor.en iyi şekli olabildiğince yorumsuz vermesi olayı.gerçekten izlemeyenere tavsiye ediyorum.iyi seyirler.
bence basarılı bir fildi.filmi buyuk bir sabırsızlıkla beklemiştim ancak film uzerine elestirileri okuyunca izlemekten vazgecmiştim.az once fırsatım oldu ve izledim.gayet basarılı bir filmdi ama neye gore basarılı;-bu yonetmenin tarzını seviyorsanız tam size gore bir film-zaten filmin gidasıtından belli sonunda ne olacagı o yuzden macera aramaya gerek yokbegenmeyen arkadaslarıda anlayabiliyorum herkez bu tur filmleri sevmeyebilir.signs gibi bir film olus benim için notu 7/10
filmdeki mantık hataları inanılmaz kopuk sahnelere hiç deginmemişsiniz sayın burak.burda film vurdusuz kırdısız diye kötü oldugunu söyleyen biri yok.savunmanızı daha iyi yapın
Bence her sinemaseverin kesinlikle seyretmesi gereken bir film.. Yönetmene kesinlikle haksızlık yapılıyor, bence en iyi filmlerinden birisi.. Ayrıca bir genetik mühendisi olarak da senaryoyu çok beğendiğimi belirtmeliyim.. Doğada bu kadar ileri olmasa da bu tarz mekanizmaların işlediğini biliyorum. Mesela kendisine dokunulduğunda zehirli gaz püskürten bir mantar incelemiştim. Sonuç olarak çok keyifle izledim; 8/10
Sizin izleyeceğiniz film illa vurdulu kırdılı mı olmalı? Derin bir aşk ya da uzun kovalamaca sahneleri mi istiyorsunuz? İzlemeyin o zaman kardeşim.Sizi zorlayan yok. Sahamalan, bence iyi bir yönetmen ve durgunluktaki gerilim onun tarzı... Dünyayı kurtaran biri yok evet. Yapacak bir şey de yok. İnsanı düşündüren bir film. 6. His-İşaretler-Köy-Mistik Olay...Hepsini de severek izledim. 10/9
zaten bu m.night shayamalan filmlerini oldum olası beğenmedim. her filmi tam bana göre ilginç değişik diyorum ama her filminin sonunda bir buçuk saatimi boşa harcadığımı anlıyorum. bu kadar gereksiz bu kadar boş bu kadar abuk bir film olamaz. saçma sapan korkutma sahneleri ki korktuğumu söyliyemiyecem. bom boş bir film. film bile demek istemiyorum aslında. yazık olmuş mark wahlberge. böyle kötü filmlere yakışmıyor. kimseye tavsiye etmiyorum.