film de bir çok komik sahne vardı ama jim carrey den ziyade jeff daniels bu filme çok daha fazla yakışmış saf salak ifadesini çok daha iyi bir şekilde vermiş her bakımdan hele ki bir sahne var kartopu oynarken kadının şakayla attığı kara karşılık danielsin şaka olduğunu anlamayıp bütün gücüyle kadının suratına atması mükemmeldi:)
bencede harika bir film olmuş zamanında .Jım carrey zaten bi harika komik komik ve yeniden komik (bu filmi niye bu kadar geç izlemişim diye başımı taşlara vuruyorum)
Bende her seferinde ilk kez izliyormuşum ve esprilere ilk kez gülüyormuşum gibi bir his uyandırıyor. İzlerken kahkahalarınıza engel olamayacaksınız dedikleri bu olsa gerek!
Şu ana kadar izlediğim komedi filmleri arasındaki en çok güldüğüm,en keyif alarak izlediğim filmdir.Bu film yüzünden 2 saat mideme kramplar girdi,müthiş bir komedi ya ne diyim filmdeki sahneler aklıma geldikçe hala kendimi tutamıyorum.10/10
bir sinema efsanesi komedi deyince akla ilk gelen "şey" her şeyiyle bir komedi filminden ne istenir ne beklenir tek başına yanıtı görülebilecek en komik film jim carreyi dünya hayranı yapan iki filmden birisi
bayıldığım filmlerden biri ama cidden bayıldığımm :D gülmekten kişiliğimi kaybettim çizgi filimine bayılıordum zaten salak ile avanağın birde filmini izlediğimde fark hiç görmedim jim carrey harikaydı..!