Pers Prensi: Zamanın Kumları

aksiyon sahneleri de olmasa izlenecek gibi değil 2,5/5
JeanClaudeVanDamme
JeanClaudeVanDamme

31 Ağustos 2011 tarihinde eklendi
Oyunu hiç oynamamıştım ama filmin vasatı geçtiğini söyleyemem.Mike Newell açgözlü yaramaz bir oğlan çocuğu edasıyla çeşitli türlerde böyle sıradan işler yapmaya devam ediyor.Jerry Bruckheimer filmleri de artık hem gişede eskisi kadar iş yapmamaya,hem de iyice birbirine benzemeye başladı.
ilsalaron
ilsalaron

4 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
Bu filme gitmemek için çok direnmiştim zira çok fazla beklentim yoktu ve fragmanlardan anladığım kadarıyla sadece görsel efekt üzerine kurulu bir filmdi. Filmi bir vesile ile seyrettikten sonra anladım ki yanılmamışım gerçekten film fiyasko bir kere Jake Gylenhalli ilk defa bu kadar kötü bir performans ile izliyorum bu rol çok fazla gelmiş ona, ikincisi filmin saçma sapan ve dakikalar geçtikçe iyice saçmalayan konusu var, son olarak film sırf görsel efektler ve stunt gösterisi üzerine kurulu. Gylenhallun atladığı sahnelerde kullanılan stunt adamları bariz şekilde belli oluyor. Bilet fiyatına değmez.
mehtap6
mehtap6

19 Eylül 2010 tarihinde eklendi
yalnzca zaman geçrmek için izlenebilecek bir aksiyon diyebliriz. farklı zamanda farklı mekanlarda geçmesi filmn farkı olabilir. ama ne konu ne de oyunculuk kayda değer birşeyler sunmuyor..
su-sisesi
su-sisesi

13 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
zayıf bir film taamen 13 yaş kitlesiiçin yapılmıs bendaha karanlık bir film beklerdim...10/5 yeterli bu filme türkçe dublaj izlemeyin sakın bu arada iyicie çekilmez oluyo
archdey
archdey

10 Haziran 2010 tarihinde eklendi
Maalesef beklediğimin de altında sıradan bir filmdi. Bütçesi inanılmaz olmasına rağmen bazı sahneler son derece yapaydı diyebilirim. Bir de tabii inandırıcılıktan son derece uzak olması açıkçası filmin devlerin arasına girmesini engelliyor. Yani izlesenizde olur izlemesenizde. 5/10
wavinflag
wavinflag

24 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
bence bu film fos, demedi demeyin ! oyununun hayranları giderler izlemeye,ordan yeteri kadar gise yapar.Fragmanını dahi izlerken sıkıldım zor bekledim bitsin fragman diye.
Suayip A.
Suayip A.

15 Mart 2011 tarihinde eklendi
şu film bu puanı nasıl alır hayret ediyorum ya banba göre kötü bi filmdi 10/ 4
0qulcn
0qulcn

23 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
oyunun bir hayranı olarak beklentilerim yüksekti. ama filmi bunu karşılayamacak kadar sıkıcı geldi bana . bıcak sahneleri dışındaki aksiyonları hiç sevmedim . hayal kırıklığı diyebilirim .
nellyo33
nellyo33

1 Eylül 2010 tarihinde eklendi
filmdekiler perslilerden(iran) çok haçlı askerlerine benzio mavi gözlü bembeyaz falanama çok güzel bir film vakit geçirmek için bire bir tavsiye ederim 810
serbatros
serbatros

2 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Bir Prince Of Persia hayranı oLarak sabırsızLıkLa bekLiyorum..

Tüm OyunLarını bitirdim ve bu fiLmde oyunun serisine göre gitmesini umut ediyorum..

ki inşaLLah öyLe oLucaktır..
Cenk P.
Cenk P.

5 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
bence kötü bir fimdi. zamanıma harcadığım filmlerden birisi.
antarescan
antarescan

28 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
Son zamanlar oyundan esinlenip yapılan filmlerin içinde izlediğim en iyisiydi..Neyse ki daha önceki 'oyunun filmlerinden',max payne gibi, yeterince ağzım yanmıştı ve filme gitmeden beklentimi çok düşük tuttum bu sayede her güzel sahne aklımın bir köşesine oturdu...
buluti23
buluti23

5 Kasım 2009 tarihinde eklendi
senelerdir bu filmin yapılmasını bekledim yaptılar fragmandan anladığım kadarıyla konu biraz değişmiş gibi o da normaldir güzel bir film olur umarım umarım beni soğutmazlar bu destandan...
rocknlife2
rocknlife2

7 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Fragmandan goruldugu uzere üst düzey bir film cıkmıs ortaya.Eglenceli ve heyecanlı olmus gibi.Umarım diğer oyun Filmlerinde olan o hatalar olmamıstır.Cunku Prince Of Persia konusu ve aksıyonuyla unlu bir oyundur bana :)