filme giderken gerçektende çok umutluydum. vizyona giren her filmi izlerim nerdeyse. şunu söyleyebilirimki aynı yapımcını yine walt disney çalışması ürünü olan karayip korsanlarının yarısını bile beklemeyin filmden. görsellikler insanın öyle tüylerini diken diken etmiyor. filmin sonunu anlıyorsunuz. ben beklerdim ki oyundaki gibi karakterin akrobatik hareketleri olsun yüksek mekanlar duvarlardan koşarken zamanın yavaşlaması çünkü oyunda gerçekte insanoğlunun fizik kurallarına aykırı olarak yaptığı hareketler zamanın yavaşlamasıyla mümkün kılınabiliyordu. yani efekt olarak çok zayıf bir film. konu çok daha ilginç işlenebilirdiç fazla birşey beklemeyin.
Puanlamaya bakmayın haketmiyor yorumlarına rağmen izledim ve hakikaten de verilen puanı haketmiyor.Hiç beğenmedim konunun bir derinliği yok herşey yüzeysel ve basit.
prens of persıanın 3 tane oynunu oynadım ve şahane bir senaryo var oyununda ki 10 larcası şu an çevrilen biri sadece çok iyi alkışlıyorum resmen gişe filmi hayırlı gişeler...
gerçekten çok başarılı ve akıcı bir filmdi .sıkılmak bir yana soluk soluğa izliyorsunuz ,oyuncular tabiri yerindeyse cuk diye oturmuş.bende oyununu hiç oynamadım ama eminim ki oyunuda filmi gibi 10 numaradadır.mutlaka izleyin
Prince of Persia: The Forgotten Sands diye oyunu çıkacak 1 Haziranda filmle beraber :)
Filmin güzel olacağına inanıyorum inşallah boşa çıkmaz hayallerimiz. Her zaman keşke filmi olsa dediğim bir oyun :) Yüzüklerin Efendisinden sonra iyi gider :) :)
Evet, bazı değişiklikler var ama oyundan aşırı kopulduğunu düşünmüyorum. Yine de bi Magic Caverni filmde çeksinler isterdim :D Film bazında ise gayet eğlenceli ve sürükleyici buldum. Bu daha başlangıç üstelik, 2. ve 3. filmlerde rotayı biraz daha yukarıya çekeceklerine inanıyorum.
hevesle bekliyoruz bakalım oyunlarından aldığımız zevkin yanında pek söz edilemiycek gibi ama olsun..bi de böyle filimleri Frank Miller çekse daha iyi gibi ama amcamız sin city 2 ile uğraşıyor o başka...