Pers Prensi: Zamanın Kumları
4,2

Suspiria-2
Suspiria-2

28 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Bencede güzel bir film olacak gibi ama arkadaşımızın dediği gibi oyuna bağlı kalmamız gerekiyor, fakat benim en çok merak ettiğim yerler combolar olacakmı tıpki oyundaki gibi ve bunun yanı sıra duvarlarda yürümek zıplayıp oradan oraya atlamak en güzel yerleri olur eğer olursa , sabırsızlıkla bekliyorum..
sysphosia
sysphosia

24 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
kesinlikle sinemada izlenesi bir film. doğunun mistik havası, haşhaşiler, alamut kalesi efsanesi vb. doğu kültürüne mal olmuş olgular çok güzel yansıtılmış. eğer sinemayı takip edenlerdenseniz, mutlaka buyrun...
contraryson
contraryson

31 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
10 üzerinden 10 eleştirmeye pek gerek yok...izleyin ve görün
derdicok
derdicok

27 Kasım 2010 tarihinde eklendi
herkes gibi bende fazla 1 beklenti olmadan güzel 1 akşam geçirmek isterdim hiç olmazsa diye filmi taktım ama 1 de ne görüyüm heycanlı tadında komimsi, 1 de aksiyon/macera filmlerin kaçınılmazı sürükleyici senaryo.
beowulf
beowulf

12 Ekim 2010 tarihinde eklendi
bence oyunundan filme aktarmada başarılı olmuşlar genelde hep kötü olmuştur ama bu film çok harika olmuş Prens of Persia oyunu her zman hiç sıkılmadan oynadığım bir film
kolen1
kolen1

24 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
destanda destan ama ya...adam kendini süper izlettiriyo...film oldukça başarılıydı...sabırsızlıkla bekleyeceğim bir seri...
ayastan
ayastan

8 Ocak 2011 tarihinde eklendi
çok güzeldi
sinema
1 ziyaretçi
20 Ocak 2014 tarihinde eklendi
Oyunu dolayısı ile heyecan ve merakla rahat bir sene çıkmasını beklediğim bir ılmaz güzel olmuş çevirileceğinden şüphem yok. Merakla devamını bekliyorum.

notum: 8/10
Recep G.
Recep G.

22 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
pek beğenmedim filmde cennetin krallığı süsü vermeye uğreşmışler ama filmi 10 dk izledim hemen sıkıldım 10 üzerinden 4
djnemesis1006
djnemesis1006

29 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
tüm video oyunlarını oynamanın yanında filmini merakla bekliyordum... Bugün filmi 2.kez izlediğimde siz değerli beyazperde kullanıcılarına film hakkında bilgi vermek istedim. Film oldukça aksiyonlu sahnelerle dolu,aşk,komedi,dram hepsi bir arada işlenmiş :) Dastan zamanı geriye çevirdiği zamanki o efectler oldukça başarılı.Filmi şiddetle izlemenizi tavsiye ediyorum. 10/10 :)
filmmaniac
filmmaniac

1 Ekim 2009 tarihinde eklendi
oyununu büyük bir zewkle oynadım heyecanla bekliyorum acaba nasıl olacak
Mehmet Şen
Mehmet Şen

22 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
Sinemadan yeni geldim çekimler çok hoş olmuş..Oyunlarının sıkı takipçisi olarak film için yapılabilecek ne varsa yapmışlar. Bir Tek kum canavarları yoktu filmde yoksa oyunuın atmosferi baya bi yakalanmış vaziyette.. Darısı 2. filmin başına :D
hakub
hakub

18 Haziran 2010 tarihinde eklendi
Mükemmel filmin ilk dakikasından son dakikasına kadar hep harekett zaten jake var o yeter :) 2.ye gittim 3 olsa bile giderim hatta 5 tavsiye edilirr;)
mohawk79
mohawk79

7 Eylül 2010 tarihinde eklendi
hep aynı klişe şeyler, iyi kötü mücadelesi, bir iki tane esprili karakter,(dövüşürken espri yapar),, iyi dövüşen veya iyi silah kullanan zenci olur genelde hep ölür o, hep krala ihanet olur, haksızlık yapılır. hep aynı, Allah aşkına bu yazdığım şeylerin olduğu tonla film sayabilirim burda, sadece mekan ve karakterler farklı, artık biraz değişik kurgular olması lazım, bu tarz flimleri sevenlere adam gibi kurgulu senaryolu warriors of heaven of earth flimini tavsiye ederim,
cetinc
cetinc

26 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
bilindik waltdisney animasyonlarının filmleştirlimiş hali gibiydi. ama kesinlikle sıkmadı.