masal gibi bir hava var filmde. sıkılmadan izleniyor ama masal ile gerçekçilik arasındaki denge pek iyi korunamamış, gereksiz abartılı görsel efektler fimin mistik havasını dağıtmış bence. bundan 5-10 sene sonra hatırlanır mı? zor.
Oyunu ile arasında senaryo olarak fark var ama her yapıt sinemaya aktarılırken değişir buna artık alıştım. Öte yandan bir film olarak çok etkiliyiciydi hayranlıkla izledim bence iyi bir film olmuş.
hitman max paynefilmlerindeki hayal kırıklığı bunda olacağını sanmıyorum.Princesin girdiği giysi warrior wittin yani 2.sürüm giysisi zaman herşeyi gösterecek
oyununun bir hayranı olarak filmi izlemeden 10 gün önce tam puanı vermiştim(Çünkü; 1. si bu oyunun en kötü şekilde çekilmiş filmi bile tam puanlık olur, 2. si başta Jake Gyllenhaal olmak üzere kadro mükemmel. 3.Fragman süperdi). Dediğim gibi tam puan ama 1 sa 44 dk´lık süresi yetersiz geldiği için... 9.5/10
Fantastik filmlerde Mantık aramayın. Görsel keyif dolu sürükleyici bir film. Filmin hakkı 8,5 zaten onu da almış. Filmi izlediğiniz yer çok önemli. Kaliteli ses ve büyük perdesi olan sinema seçin ki aldığınız Haz büyük olsun.