Pers Prensi: Zamanın Kumları
4,2

sev-2
sev-2

30 Haziran 2010 tarihinde eklendi
mükemmel bir filim gerçekten herşey çok güzel kurgulanmış bayıldım söylenecek başka kelime bulamıyorum
lolokolo72
lolokolo72

23 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
film gerçekten güzeldi. eğer imkanınız varsa sinemada izleyin derim. eminim pişman olmazsınız
mov29
mov29

10 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
Gayet güzeldi emeğe saygı...
MesSev
MesSev

29 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Başarılı ve sürükleyici bir aksiyon filmi..Aynı zamanda eğlenceli sahneleri de mevcut..Düşünmeden izleyebilirsiniz..Devamını bekliyoruz..10/8
ddeejjaavvuu
ddeejjaavvuu

18 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
pers prensi oyundan uyarlanmış bir film olarak çok hoşuma gitti.ilk filmi olarak güzel olduğunu düşünüyorum.daha sonraki filmleri oyununun kapasitesine yükselecektir.bunu söylememin nedeni oyununun çok daha mükemmel olması.pers prensi oyununun tüm serisini bitirdiğim için böyle bir yorum getirmek istedim.tabiki ilk başta bunu sağlayamazsınız ama çok daha mükemmel olacaktır.kesinlikle bu filmi tavsiye ediyorum.puanım 8/10
gkhanb
gkhanb

28 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Filmin posteri çok güzel tıpkı warrior within oyunundaki gibi ayrıca bu rol için en uygun oyuncuyu bulmuşlar bana göre... ama bence filmi oyuna göre uyarlamalılardı.Yani Sands of time daki çocuksu halinden warrior within deki hırçın haline ve two thrones daki olgun haline göre...ama ben yinede filmden umutluyum ancak bunu bilmeliyiz ki bu tür filmlerde yönetmen ve sanaristler her zaman oyunun konusuna bağlı olmayabiliyorlar.Örnek olarak resident evil yada doom gibi hepimiz bu filmleri izlerken içimizden bunun oyunla hiçbir ilgisi yok diye demişizdir.O yüzden filmi tamamen bağımsız bir film olarak izlemek daha iyi olacaktır aksi takdirde beklentileriniz çok iyi olmayabilir.
rpd-seth
rpd-seth

11 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
İlk siyah beyaz olarak ve 2000lerde yeni versiyonlarını oynadığım mükemmel oyun inşallah filmde oyunları gibidir :) merakla bekliyorummm
MEGGANDALF
MEGGANDALF

2 Haziran 2010 tarihinde eklendi
Filmi dün izledim.gerçektende eğlenceiydi.Olusturulan ortamlar güzeldi. Filmde durmak bilmeyen bi aksiyon havası vardı.Bence olabileceğinin en iyisi olmus bu film.Baştan sona kadar hiç sıkmadan izlettiriyor kendini.Türkçe seslendirmesi biraz daha iyi yapılsaydı cok daha iyi olabilirdi benim görüşümce..fragmandaki seslendirmelr gayet iyiydi mesela..Genel hatlarıyla sıkılmadan izleyebileceğiniz güzel bir film olmus..Benim puanım 8/10..
hakankar
hakankar

2 Haziran 2010 tarihinde eklendi
Ben filmi genel olarak beğensem de fantastik sahnelerin azlığı filmde kendini gösteriyor. Tabi ki oyunla film aynı olmayacaktı ancak prensin fantastik güçleri daha fazla ön plana çıkartılmalıydı.
seliy-2
seliy-2

4 Haziran 2010 tarihinde eklendi
Oyununu oynarken 'bunun filmi çekilse kim oynar acaba?' diye düşünmüştüm...Jake Gyllenhaal düşündüklerim arasındaydı..Destan karakteri çok güzel oturmuş...Oyun veya kitaptan sinemaya uyarlanan filimler simdiye kadar %100 aynı olamdığından bu filmden de öyle bir beklentim yoktu...Filmi kendi içinde değerlendirdim ve çok beğendim...Çekimler ayrı bir zevk verdi bana...Aksiyon dolu eğlenceli bir filmdi...Zamanım olursa 2. kez sinemada izlemeyi düşünüyorum...
Tolga Bsr
Tolga Bsr

27 Nisan 2011 tarihinde eklendi
Oyunu oynamayanlar filmi izlemesin.. Çünkü oyunu oynamadıkları için filmi anlamıyolar.. O yüzdende filmi kötüleyip komik duruma düşüyolar! Film gayet başarılı.. Müzikleride çok uyumlu olmuş!
Selocan-07
Selocan-07

3 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
Herşeyiyle çok güzel bir filmdi.Sonuyla daha çok etkiledi.Finalini çok güzel bağlamışlardı.Herkese tavsiye ederim.
gokcan93
gokcan93

5 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
o kadar da güzel bir film değil ama izlenebilir
-storm-
-storm-

6 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
kesinlikle uygunsuz bir sahne yok. rahatlıkla götürebilirsiniz bence
raremc-65
raremc-65

17 Haziran 2010 tarihinde eklendi
Arkadalşlar Bu Filme Nasıl Olur da Vasat veya Güzel Değil di parama Yazıktı Diye Yorumlar Yazılabilir Anlayamıyorum. Süper Ötesi Bir Film. Görüntü Yönetmenini Tebrik Ediyorum. Bu Ancak Bu Kadar İyisi Diyorum. Süper Ötesi Kesinlikle Gitmenizi Öneririm Benim Puanım Kesinlikle 10/10