İki Babalık
    İki Babalık hakkında görüşlerin ?

ahmetkoca35
    ahmetkoca35

17 Nisan 2010 tarihinde eklendi
    Filmin adı neden iki babalık olarak çevirmişler anlamadım.Filmin konusuna ve orjinal ismine bakınca eski topraklar adı daha uygun olurdu diye düşünüyorum.Filme gelince,kadroya bakıp aldanmamak lazım.Çok büyük beklentiniz olmasın.Sıradan bir film.Vakit geçirmelik
    raffine06
    raffine06

16 Nisan 2010 tarihinde eklendi
    Çok güzel bir film bu puanın daha üstünde puan almalı bence özellikle golf sahnesi çok süperdi ailecek izlenebilecek güzel bir film..
    funda7772
    funda7772

15 Nisan 2010 tarihinde eklendi
    çoook eğlenceli bir filmdi moralize olmak istiyorsanız kesinlikle izlemelisiniz.filmin başından sonuna yaptığınız tek şey gülmek olacak emin olun hemde kahkahalarla..ben bayıldım.. ne sıkıntı kaldı aklımda ne problemler hepsi uçtu gitti.. :)
    sinistrad
    sinistrad

13 Nisan 2010 tarihinde eklendi
    robin williams dan hiç beklenmeyecek bir performans. nerde o patch adams lar jackler fln. yaşlandı herhalde artık. ama buna rağmen john abi iidi. yapabileceğin en iisini yapmış gibi. film komik zaten her tür komedi filminde gülen biri olarak bundada güldüm. tavsiye edilebilir
    dosto21
    dosto21

13 Nisan 2010 tarihinde eklendi
    Sıradan bi film kadroya bakınca farklı bişey beklemiştim ama sıradan amerikan duygusal komedilerinden.
    dr-
    dr-

10 Nisan 2010 tarihinde eklendi
    Bu puanı kesinlikle hak etmiyor.Ayrıca yorumlara da aldırmayın derim ben herkes düşündüğünde özgürdür ama gidip izlemelisiniz ;) Müthiş bir film klasik Amerikan komedisi evet ama harika bir ikili olmuşlar ve müthiş espriler var filmde.Bütün salon dur durak bilmeden güldü bu nedenle yorumlar kesinlikle baskı oluşturmasın kimsenin üzerinde film çok iyi.
    roniha
    roniha

10 Nisan 2010 tarihinde eklendi
    robin abiye hiiiiiiiç yakışmayan,çok sıradan,çok basit bir film.eminim ki bu tarz filmi yüzlerce kez izlemişizdir. zamanınıza ve paranıza yazık derim.
    otrivine
    otrivine

9 Nisan 2010 tarihinde eklendi
    çok kötü.
    peterpunk
    peterpunk

2 Nisan 2010 tarihinde eklendi
    Kadro on numara ancak film komedi olmasına rağmen izlenmeye değmeyecek kadar basit bir film
    omurkomur
    omurkomur

5 Mart 2010 tarihinde eklendi
    sevimli bir aile komedisi
    omercars
    omercars

3 Mart 2010 tarihinde eklendi
    tek kelime ile süperdi..uzun süredir beni güldüren en iyi filmdi
    oLdness_07
    oLdness_07

20 Şubat 2010 tarihinde eklendi
    Filmde Robin Williamsı örünce düşünmeden izledim.Fevkalade harikaydı diyemiyceğim ama komikti kesinlikle.Golf sahnesinde koptum zaten Williams yaşlandı ama hala performansından birşey kaybetmemiş.
    fatih-2007
    fatih-2007

5 Aralık 2009 tarihinde eklendi
    Harika bir kadro.
    18891938
    18891938

17 Ekim 2009 tarihinde eklendi
    fragmanı çok güzeldi..özellikle goril sahnesinde çok güldüm..geldiği gün gideceğim filmlerden...
    ekincierdem
    ekincierdem

30 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
    özellikle john travolta nın filmlerini çok beğenirim ama komedi türünde bir filmde bilemiyorum. kod adı kılıç balığı ve mucize filmlerini çok beğenmiştim. bir arada uzak filmi yaptı oda tam bi fiyaskoydu ama bu komedi tutabilir.